Episode 20

Alla vänder sig om och stället fylls sedan med en massa skrikande bieber fans. Vi kan inte röra oss, vi är helt omringade. Men det är inte bara en massa fans utan stället fylls även med haters. Dom skriker böööög! och en massa annat skit. Justin sitter bara där och kan inte göra någonting, personalen ber alla att lugna ner sig, men som om det hjälper, Jag ser några killar som tränger sig igenom folkmassan, först trodde jag att dom kom för att hjälpa oss men jag hade helt fel.


Killarna närmar sig Justin, jag ser hur ena killen höjer handen och kastar en glasflaska mot Justin...
Audrina; JUUUSTIN AKTAAA! DUUCKA!
Justin hinner inte reagera, flaskan träffar ryggen och nu låg det glassplitter överallt. Killarna försöker tränga sig förbi alla människor, när dom är någon meter ifrån oss så ställer sig Justin upp.
Justin; Vadfan håller ni på med egentligen? Är ni verkligen så dumma som ni ser ut?! Jag har inte gjort er någonting, låt mig vara förfan! Stick här ifrån!
Killarna; din lilla bög, du säger inte åt mig vad jag ska göra! jag slår dig om jag vill!
Justin; du är verkligen rubbad! du kallar mig bög även fast du ser att jag sitter här på en restaurang med min FLICKVÄN! Om det är någon som är bög så är det ju du,
Killen tänkte precis slänga ut sig någonting men helt plötsligt så ser jag bara hur de hela gänget dras ut ur restaurangen, någon hade kontaktat polisen och dom hade kommit, nu var det lite lugnare, dom flesta hade
blivit ut slängda, Justin sätter sig på sin stol igen och suckar.
Justin; förlåt, jag har förstört hela våran kväll.
Audrina; skojar du med mig? du har inte förstört någonting! vi kan åka här ifrån om du vill och äta på hotellet? plus att du blöder på ryggen.
Justin; nej vi stannar här, vi äter middag och sedan så hittar vi på någonting annat. Om det inte gör någonting för dig alltså?
Audrina; jag stannar gärna, men din rygg? din tröja är helt blodig.

Justin reser sig upp och går mot personalrummet, han kliver in utan att knacka, jag ser att han snackar med någon som jobbar där och sedan försvinner han in.
Jag undrade vad han skulle göra där inne, jag och väntade på honom ett bra tag men sedan kom han ut igen.
Justin; Sorry om du fick vänta, dom hjälpte mig med såret och jag fick låna en tröja.

Audrina; lugnt! snygg tröja hahah
Han tittade på mig och skrattade, t-shirten var vit och på framsidan stod det restaurangens namn.
Justin; Jag gör reklam för stället! när alla ser mig med den här tröjan kommer dom vilja komma hit!
Audrina; jo det är ju sant! men ska vi beställa vad vi ska äta?
Justin viftade lite med handen och några sekunder senare stod servitrisen där.
Servitrisen; nå?
Justin; en nr 5, och en sprite.
Audrina; jag tar en nr 8 och en cola.
Servitrisen; okej, det är klart om en liten stund.
Justin; vet du vart vi ska imorgon?
Audrina; no idea!
Justin; okej då får det bli en liten överraskning,
Audrina; men ååh!
Justin; hahaah, men du! vad ska vi hitta på ikväll?
Audrina; Jag vill bara chilla, vi kan hänga på rummet? spela kort, mysa?
Justin; som du vill,
Sen kom maten, jag hade beställt oxfilé med potatisklyftor och bea sås, ni kan nog gissa vad Justin tog..... Spaghetti med köttfärsås, som vanligt haha!
Medans vi åt så snackade vi om allt! sedan kom jag på en grej ,
Audrina; jag har ett nytt smeknamn till dig!
Justin; tell me!
Audrina; hårboll! HAHAHAHAHAHA
Justin; va haha?
Audrina; dina armhålor, och din andra lilla sak...
Justin; shit såg du?
Audrina; haha du blottade hela alltet! men det gör väl inget? du ska inte behöva skämmas inför mig,
Jag såg att Justin skämdes, han tittade bara ner i sin tallrik och rodnade. Efter ett tag när båda var klara så betalade Justin och sedan började vi gå mot en glassbar.
Jag kunde se en blinkande skylt lite längre fram och jag var helt säker på att det var där vi skulle stanna och köpa glass, Justin höll i min hand, han stannade och pussade mig lite då & då, när vi var framme så gick vi fram till kassan och började fundera över vad vi skulle ta för smaker,
  • Hinner inte skriva mer nu, sorry! måste iväg! om jag ser några kommentarer när jag kommer hem så kommer 21 upp ikväll! puss

Episode 19

Justin började rota lite i väskan ( efter pengar ) sedan reste han sig upp och gick )
Tiden gick men han kom inte tillbaka? Jag vänder mig om för att se vart han är och där ser jag honom stå där med någon tjej? precis i det ögonblicket då jag kollar så pussar han henne på kinden, Vad håller han på med?!

Justin vänder sig om och jag vänder bort huvudet för att han inte ska se att jag precis kollat dit.
Några sekunder senare kommer han tillbaka med 2 cola burkar i handen, han ställer dom i sanden.
Audrina; Vem var det där Justin?
Justin; Selena..
Audrina; varför pussade du henne?
Justin; såg du?
Audrina; vad tror du?
Justin; vi brukar säga hejdå så, det är inget mellan oss.
Audrina; öh okej,

Jag lade mig ner på min handduk igen och satte på mig mina solglasögon, Vi badade inge mer efter det, vi låg bara och solade. Efter ett tag kollar jag på Justin, som åter igen har somnat. Han ligger på rygg med händerna under sitt huvud, och under hans armar ser det ut som en skog rent ut sagt! Jag säger ingenting, utan skrattar lite tyst för mig själv, sedan skakar jag lite på Justin. Klockan hade börjat bli rätt mycket, och vi skulle åka tillbaka till hotellet.

Audrina; Justin, vi måste börja röra oss.
Justin; redan?
Audrina; har du glömt bort tiden?

Justin sätter sig upp, vi börjar packa ihop alla våra grejer och lägger dom i väskan, sedan ringer han sin chaufför som kommer och hämtar oss.

I bilen;
Audrina; jag trodde att du var jätte noga med att raka dig..
Justin; vaaa?
Audrina; under armarna alltså, hahaha
Justin; heheh jag glömde göra det... Det gör väl inget?
Audrina; haha jag bryr mig inte, men skvallertidningarna kommer ha något att skriva om iaf.

Efter ett litet tag var vi framme, vi hoppade ut ur bilen och då ser vi Pattie.

Justin; mamma!

Pattie vänder sig om småspringer fram till oss.

Pattie: hej har ni haft det bra?
Justin; japp!
Pattie: så bra!

Jag och Justin gick upp på vårat rum och det första jag gjorde var att hoppa in i duschen, 10 min senare var jag klar. Jag gick ut med en handduk virad runt min kropp, Justin står precis utanför dörren, det var hans tur nu.
Innan jag fortsätter in i det andra rummet för att byta om pussar jag Justin och knallar sedan vidare. Väl inne i rummet så slänger jag handduken på golvet, jag tar fram underkläder och sätter på mig dom, resten fick vänta tills senare, jag orkade inte byta om nu. Vi skulle ändå åka om 1 timme. Jag torkar håret lite snabbt med handduken och går sedan ut i det stora rummet. Jag sätter mig på sängen och slår på tv:n. Och sedan hör jag bara en duns från badrummet och hur Justin skriker -- aaaaj!
Jag springer dit, men får inte upp dörren, fan att han hade låst!

Audrina; Justin?! vad håller du på med?
Jag får inget svar, han hörde mig inte. Jag springer och hämtar en liten peng ( mynt ) och försöker låsa upp, och det funkade. Jag slår upp dörren och där ligger Justin... på golvet.
- Vad håller du på med?
Han vrider lite på huvudet och ser att jag står där.

Justin; aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh! jag är naken! hallååå!

Han låg där & höll händerna på huvudet och blottade hela kroppen. Armhålorna var inte det enda han hade glömt att raka ...

Audrina; vad har du gjort?
Justin; jag halkade,
Audrina; ska jag hjälpa dig eller?
Justin; ah kan jag få en handduk?

Jag springer och hämtar en handduk, och när jag kommer tillbaka står han där och tittar på sig själv i spegeln. Men han hade kallingar på sig nu,
Audrina; här.
Justin; tack, asså du skulle garvat ihjäl dig om du såg! jag hade precis duschat klart och skulle kliva ur badkaret och så var det blött precis där jag satte foten,
Audrina; ahahahaha klantskalle! gjorde du illa dig?
Justin; jag slog i huvet, men det är lugnt,
Audrina; en kyss kanske botar smärtan?

Justin sket i handduken som jag hade hämtat och slängde den bara på badrumsgolvet, han var fortfarande blöt och det droppade vatten från hans hår, han närmade sig mig & 2 sek senare stod vi där, Jag i bh och trosor och han i kalsonger. Vi kysstes som aldrig förr, han drog med mig ut ut badrummet och slängde mig på sängen. Han lade sig på mig och vi fortsatte kyssas. Hans mjuka läppar masserade mina, långsamt. Jag gjorde likadant. Våra tungor rullade i varandras munnar. Vi kom inte längre än så, jag tittar på klockan och ser att bilen som ska hämta oss ska vara här om 20 min,

Audrina; vi får fortsätta när vi kommer hem! vi måste fixa oss nu.
Justin; vadåra?
Audrina; vi ska åka och 20 min.

Jag kutade in i det andra rummet och satte på mig en klänning, borstade igen mitt halvtorra hår lite snabbt och gjorde en lös fläta. Sedan sminkade jag mig och gjorde det som återstod. Justin bytte om och fixade sitt hår lite snabbt innan vi drog.
När vi kom ner så stod bilen redan där, vi hoppade in och chauffören började köra.
10 min senare;
Audrina; vart ska vi käka?
Justin; här,

han pekade ut genom fönstret,

Justin; du kan stanna här,

Chauffören stannade bilen och vi klev ut, vi gick hand i hand mot restaurangen.
Väl där så stannar vi, vi sätter oss vid ett bord och börjar kolla lite i menyn.
Sedan kommer en servitris, och det första hon säger när hon ser Justin är.

Servitrisen; OMG DET ÄR JUSTIN BIEBER!

Alla vänder sig om och stället fylls sedan med en massa skrikande bieber fans. Vi kan inte röra oss, vi är helt omringade. Men det är inte bara en massa fans utan stället fylls även med haters. Dom skriker böööög! och en massa annat skit. Justin sitter bara där och kan inte göra någonting, personalen ber alla att lugna ner sig, men som om det hjälper, Jag ser några killar som tränger sig igenom folkmassan, först trodde jag att dom kom för att hjälpa oss men jag hade helt fel.
- mycket folk var det somsagt..
  • skriv vad ni tycker om episode 19, alla ni som besöker bloggen kan väl slänga iväg en liten kommentar? så jag vet att ni uppskattar och gillar det jag skriver, det är få som kommenterar, och jag uppskattar det jätte mycket! fast det skulle vara roligare om alla ni som läser bloggen, skriver en liten kommentar :) tack!

19

19 kommer snart, håller på & pluggar just nu men skriver så fort jag är klar,

Episode 18

Justins perspektiv;
Vad hade jag gjort? vadå jag? vad skulle jag berätta? det var ju HON?!
Jag tittar på Jasmine hon grät som ett litet barn, sedan ser jag Jasmines mamma..

Jasmines mamma; Ljug inte för Pattie Justin, berätta vad du har gjort nu.
Justin; Vad fan är det med er?!


Jasmines mamma; vad det är med oss? vi väntar bara på att du ska berätta sanningen,
Justin; ni ljuger! jag kan berätta precis allt! Jasmine har redan berättat allt för mig.
Jasmine; har jag?
Justin; skojar du eller?
Jasmine; jag har inte ens snackat med dig idag? jag bara stod där och så ser jag dig och du bah kommer fram och smäller till mig?
Justin; a men juste då var det ju verkligen! Du sa ju själv att det var du som hade skickat dom där tjejerna på Audrina och det var din mamma och manager som hade läckt ut mitt album för att tjäna pengar?

Jasmines mammas perspektiv;
Fan, hur kunde Jasmine vara så dum och berätta det där?! vad ska jag säga nu?

Jasmine; okej, jag berättade allting, och det där är sant!

Pattie släppte taget om Jasmine och stod där och tittade på henne med en förvånad blick.

Pattie; menar du allvar?
Jasmine; jag är verkligen ledsen, snälla förlåt.
Pattie: hur vågar ni ens visa er efter det ni har gjort?! jag ska prata med scooter,

Audrinas perspektiv;
Pattie gick där ifrån, likaså jasmine och hennes mamma. Jag och Justin gick in på rummet igen och ställde oss mitt emot varandra med händerna om varandras höfter.

Justin; nu var det där avklarat,
Audrina; herregud, vad kommer hända nu?
Justin; jag har ingen aning, antingen blir dom avstängda och ja sen vet jag inte.
Audrina; a men du, vad ska vi hitta på idag? vi har ju hela dagen framför oss!
Justin; vi kan gå och ta en fika, och sen kan vi dra till stranden och efter det kan vi åka tillbaka hit och byta om och sen äter vi en god middag!
Audrina; haha det låter bra!

Vi bytte om till badkläder, och jag satte på mig ett par shorts och ett linne över, sedan packade vi en liten väska med handdukar och lite sånt, 15 min senare så var vi på väg ut. Vi satte oss i en taxi och bad chauffören köra oss till Starbucks. Efter en liten stund var vi framme. Vi satte oss vid ett litet bord, och kollade lite i menyn vad vi ville ha, 5 min senare kom det en ung söt servitris.

Servitrisen: Så har ni bestämt er?
Justin; ja ehm jag tar en apelsin juice och en sån där chokladmuffins,
Audrina; Jag tar en citrondricka och en chokladmuffins.
Servitrisen; okej det kommer om några minuter.

Sedan rusade hon iväg, jag och Justin satt och snackade lite om allt möjligt. Han berättade om en konsert när en tjej försökte hoppa upp på scen, och han fick panik och så berättade han om en annan konsert då Ollg tjejen luktade sååå äckligt så att han höll på dö, jag satt bara där och skrattade, han berättade det så himla roligt!
Sedan kom servitrisen tillbaka med våra muffins och våran dricka, jag tog en liten tugga va min muffins, och den var jätte god! men sjukt stor! Det tog jätte lång tid för mig att äta upp den, Justin var redan klar..

Justin: Om du inte orkar så får jag den,
Audrina; Jag orkar inte mer nu så varsågod!

Justin lös upp som en sol, och slängde i sig det som var kvar av min muffins, vi drack upp våra drickor och sedan gick vi till stranden. Det fanns inga solstolar så vi la våra handdukar i/på sanden, jag tog av mig mina shorts och mitt linne, justin med. Jag satte upp håret i en slarvig bulle och tog sedan på mig mina solglajjer. Och där låg vi, jag och min pojkvän, världens underbaraste människa. Jag tittade på honom lite då och då, och han på mig. Efter ett tag kände jag att det började bränna lite på min kropp av all sol, jag såg lyfte lite på min bikiniöverdel och såg att jag hade fått en liten rand, jag hade ganska lätt för att bli brun så det var ju bra!
Jag började snacka lite med Justin, men han svarade inte. Jag trodde att han skojade med mig först men när jag lyfter bort hans solglasögon ser jag att han sover! jag kan inte hålla mig så jag brister ut i skratt och han flyger upp som en jag vet inte vad!

Justin; det är andra gången nu!
Audrina; HAHAHAHA förlåt men jag kunde inte hålla mig, ska vi bada?
Justin; haha, a sisten i!

Båda reste sig upp och vi sprang mot vattnet, jag stannade precis vid kanten och Justin vad redan i.

Justin; kom nu, annars drar jag i dig!
Audrina; jag kommer,

Jag gick i med ena foten men ångrade mig snabbt, det är svinkallt!

Justin; nä nu kommer jag och hämtar dig!

Han sprang emot mig och bar upp mig, sedan slängde han sig i vågarna med mig i famnen. Det var härligt.
Precis innan vi skulle gå upp och lägga oss och sola igen så tar han ett tag om min nacke och kysser mig, jag kände smaken utav saltvatten och apelsin, Efter kyssen så gick vi upp ur vattnet och la oss sedan och solade,

Justin; vill du ha något att dricka?
Audrina; en cola skulle sitta fint!
Justin; okej tillbaka om 2!

Justin började rota lite i väskan ( efter pengar ) sedan reste han sig upp och gick )
Tiden gick men han kom inte tillbaka? Jag vänder mig om för att se vart han är och där ser jag honom stå där med någon tjej? precis i det ögonblicket då jag kollar så pussar han henne på kinden, Vad håller han på med?!




Episode 17

Jasmines perspektiv;
Jag måste berätta det här, jag måste. Inget kan stoppa mig nu. Han kommer ha all rätt i världen att hata mig, det vet jag. Jag räknar till tre sen smäller det. 1     2    3....


Jasmine; Det var jag som skickade dom där tjejerna på Audrina......döda mig om du vill!
Justin; VA?!

Justins perspektiv;
Det här trodde jag ALDRIG! Varför hade hon gjort så för?! Jävla skit!

Jasmine; är du inte arg?
Justin; Om jag är arg?! jag är jäääävligt arg ska du veta! varför gjorde du så?
Jasmine; Jag... vill ju att du ska vara min. Jag och dom där tjejerna kom överrens om att om dom gjorde det där som dom gjorde så skulle dom få träffa dig... Förlåt mig Justin.
Justin; du GLÖM DET! Jag fattar inte att du gjorde det. Har du något mer som du vill berätta för mig?
Jasmine; nej..

Justin vände sig om och gick, Men då skrek jag att han skulle..

Jasmine; Stanna! Jag måste berätta en sak till..
Justin vände sig om och gick mot mig.

Justin; vad ?
Jasmine; Det var min manager och min mamma som ehm, som gjorde så att ditt album läckte ut,

Justin sa ingenting utan stod bara där och glodde på mig och jag såg hur arg han var, han vände sig om och tänkte springa tillbaka till Audrina men i sista sekund så vänder han sig mot mig igen och ger mig en käftsmäll.

Jasmine; tack
Justin; rätt åt dig,


Audrinas perspektiv;
Undra vad dom snackar om, jag ska precis ta en klunk juice när jag ser Justin. Han går mot mig med arga steg och sätter sig sedan på sin stol.

Justin; NU äter vi innan jag freakar ut.
Audrina; öh okej..

Vi satt där och åt under tystnad, När vi var klara så tar Justin tag i min hand och drar med mig tillbaka till vårat hotellrum. Han sätter sig på sängen, och jag sätter mig bredvid. Jag hade ingen aning om vad han skulle säga. Ville han inte vara med mig längre eller vadå?

Justin; Det var Jasmine.
Audrina; Som gjorde vad?
Justin; Hon skickade dom där idioterna på dig! För att hon ville ha mig!
Audrina; vaa? gjorde Jasmine det? jag trodde vi var vänner hon & jag..
Justin; och inte nog med det, det var hennes mamma och manager som läckte ut mitt album.
Audrina; skojar du med mig Justin?!
Justin; nej varför skulle jag skoja om något sånt?

Audrinas perspektiv;
Jag kunde inte fatta det, hade Jasmine gjort såhär mot mig? och det där med Justins nya skiva? Människor gör verkligen allt för pengar!

Justin; mår du bra?
Audrina; ja, men gör du det?
Justin: nej jag känner mig så jäkla dum, det var ju mitt fel att du hamnade på sjukhus! jag är verkligen ledsen Audrina!
Audrina; hörru skit i det nu, jag mår toppen!

Justin tog ett stadigt tag om min midja och drog mig närmare honom, hans läppar mötte mina och vi gick från en lätt puss till en lång kyss och från en lång kyss till vilt hångel. Jag lade mig ner i sängen och han lade sig på mig. Vi avbröt det vi höll på med och låg sedan bara där och tittade på varandra.

Justin; Jag älskar dig
Audrina; & Jag hatar att du ska vara så jäkla oemotståndlig.
Justin; haha, jag trodde att jag skulle få ett '' jag älskar dig med '' tillbaka men icke.

Jag kysste honom, och sedan knackade det på dörren, Vi gick dit och öppnade , där stod Jasmine och Pattie.

Pattie; Justin, nu får du ta och berätta för mig vad du har gjort mot Jasmine!
Justin; vad jag har gjort?! det var ju hon so....
Pattie; Sluta ljug,

Justins perspektiv;
Vad hade jag gjort? vadå jag? vad skulle jag berätta? det var ju HON?!
Jag tittar på Jasmine hon grät som ett litet barn, sedan ser jag Jasmines mamma..

Jasmines mamma; Ljug inte för Pattie Justin, berätta vad du har gjort nu.
Justin; Vad fan är det med er?!


Episode 16

Justin; sådär ja!
Audrina; och du kallar mig knäpp HAHA!
Han kramade mig och vi snurrade kramandes ut ur badrummet och han lade oss i sängen. Men vi hann inte ligga där särskilt länge,
Audrina; Justin hör du?
Justin; vadå?
Audrina; Men hör du inte? vi måste ut och kolla vad det är.


Jag kliver upp ur sängen och går fram till dörren med Justin tassandes bakom mig och öppnar den, och där ser jag Jasmine?
Hon sitter lutad mot väggen och storbölar, jag hade aldrig sett henne såhär förut! Justin ser också att något är fel så båda vi sätter oss på huk bredvid henne, vi försöker snacka med henne men hon säger inte ett ord.

Audrina; Jasmine, vad är det som har hänt egentligen? varför sitter du här och gråter?
Jasmine säger inte ett pip, hon bara gråter.

Justin; Om inte du säger vad det är så går jag och hämtar din mamma och Kenny!

Jasmines perspektiv;
Hur ska jag kunna berätta det här för Justin? han kommer aldrig att förlåta mig, vad har jag gjort? ååh jag är så arg på mig själv! Jag måste ljuga för honom, jag kan inte berätta det här nu.

Jasmine; Jag har bråkat med en kompis, inget mer med det..
Vi; öh okej, är det därför som du sitter här och gråter? för att ni har bråkat?
Jasmine; han betydde mycket, jag ska nog gå nu.

Jag och Justin tittade bara på varandra och såg ut som två frågetecken, Jag fattade bokstavligen ingenting, vad var det med henne? Vi gick tillbaka in i rummet och la oss i sängen, kort efter det så somnade vi.
Jag vaknade nästa morgon av att jag hörde Justin, något var fel. Han var så arg, ledsen och förstörd på samma gång. Han slog sina nävar i väggen varannan sekund, han svor och betedde sig som aldrig förr. Sedan sulade han sin mobil rätt i i väggen, jag vågade inte säga någonting. Jag väntade istället tills han skulle börja snacka med mig.

Justin; oj är du vaken? sorry om jag väckte dig.
Audrina; Justin vad är det som har hänt? varför är du så arg?
Justin; det räckte tydligen inte med att Pray redan hade läckt ut, Scooter ringde nyss och sa att HELA MITT JÄVLA ALBUM HAR GJORT DET!
Audrina; kom och sätt dig här Justin sa jag och klappade med handen bredvid mig.
Justin; Jag fattar inte, varför? kunde dom inte ha väntat ett litet tag till? jag undrar verkligen vem det är som har gjort det.
Audrina; det kommer fram förr eller senare ska du se, jag vet att du är jätte arg nu, men försök att inte tänka på det så mycket. Vi kan väl hitta på något kul idag? eller kul har vi ju varje dag, men du fattar vad jag menar!

Justins perspektiv:
Hon hade rätt, jag skulle inte tänka på det, det kommer fram sen. Och jag kan ändå inte göra någonting nu när det redan har läckt ut. Ja kramade om Audrina, och kysste henne sedan. Sedan föreslog jag att vi skulle gå ner och äta lite frukost,

Jag satte på mig ett par shorts och en vanlig t-shirt, håret hade jag satt upp i en slarvig bulle. 10 min senare så var vi påväg ner till restaurangen för att äta frukost. När vi kom ner dit så satte vi oss vid ett bord för 2, och när vi skulle gå och hämta mat så kommer Jasmine.

Jasmine; ehm hejhej, jag måste låna Justin en liten stund, måste snacka med honom om en grej.
Justin; okej?
Han reste sig upp och tittade på mig och sa; är det okej? jag nickade och dom försvann.

Jasmines perspektiv;
Jag måste berätta det här, jag måste. Inget kan stoppa mig nu. Han kommer ha all rätt i världen att hata mig, det vet jag. Jag räknar till tre sen smäller det. 1     2    3....
  • kort, men hinner inte skriva mer. Har ganska '' dåliga '' nyheter för er som bryr er. Jag kommer inte kunna skriva något imorgon, ska vara borta HELA dagen så.. Men jag kanske kanske kanske hinner skriva ett innan jag går till skolan. Men förvänta er inget. Men på lördag kommer jag skriva mycket. Kommentera iaf vad ni tyckte om Episode 16 och vad ni tror kommer hända i del 17. Godnatt på er!

Episode 15

Jag öppnar den lilla asken och i så ligger det ett halsband, ett silvrigt litet hjärta och i så har han ristat in; Me plus you. Jag älskade det!
Audrina; taack jag älskar det!
Justin; och jag älskar dig!
Han satte på mig halsbandet och sedan la vi oss ner i sängen igen, vi kysser varandra och sedan börjar min mobil ringa. På skärmen står det Brooke...

Jag struntar i att svara, hade ändå inget att säga. Jag fick ringa upp henne senare.

Justin; Vem var det där?
Audrina; Brooke,
Justin; vem är det?
Audrina; Min kompis,
Justin; Varför svarade du inte?
Audrina; Jag orkar inte snacka med henne Just nu bara,

Jag var så himla trött och ville bara sova, jag hade ju gått upp väldigt tidigt imorse så det var ju inte så konstigt. Jag bestämde mig för att sova en liten stund, men det gillade inte Justin. Han var hyper och ville hitta på något.

Justin; vadå sova nuuu? vi hittar på något, kom igen! vi kan dra ner till bubbelpoolen?
Audrina; vet du hur trött jag är eller? haha men aja som du vill.
Justin; jag går och byter om, gör det du också.

Jag ställde mig upp och gick sedan till det andra rummet för att byta om.

Justin; Jag tar 2 handdukar,
Audrina; okej, jag kommer nu.

Vi gick hand i hand från hotellrummet och tog sedan hissen ner till '' spa't ''. När vi var där så slängde båda handdukarna på en varsin stol, och sedan hoppade vi i poolen. Den var rätt stor för att vara en bubbelpool, Men det var ju bara bra!

Audrina; Justin hur har det gått med din mobil?
Justin; inge vidare, men vi har ju låst den nu så.. Jag fattar inte att jag kunde vara så klantig och glömma den.
Audrina; vart glömde du den?
Justin; på ett café, och sen var det väl antagligen någon som tog den.

Jag tittade på Justin med en '' /: ''  blick, Han sa inget utan drog mig bara tätt intill sig och sedan kysstes vi. Lääänge. Efter kyssen så plaskade vi runt lite i vattnet och körde en tävling, om vem som kunde vara under vattenytan längst. Jag vann faktiskt båda gångerna! Efter att vi badat ett tag så orkade vi inte mer så vi gick upp och gick in i bastun, där satt vi ett litet tag och snackade om allt möjligt. Jag kom på att jag skulle ringa Brooke också, men det fick jag göra när vi hade kommit till rummet. Det var jätte varmt i bastun, det tyckte även Justin. Han var helt röd i fejjan och jag såg hur han gång på gång torkade svetten som droppade från pannan. Själv så satt jag bara där och njöt, jag älskade värme!

Justin; Kan vi inte gå ut här ifrån nu, annars kommer jag smälta! det är ju kokhett!
Audrina; hahah 1 min till, snälla??
Justin; okej 1,2 3.....
Audrina; Räkna saktare, det där är för snabbt!

Efter att Justin hade räknat till 60 så gick vi ut, vi virade handdukarna kring våra kroppar och sedan rusade vi upp för alla trappor och in på vårat rum, när vi hade kommit in så slängde båda handdukarna på golvet och hoppade direkt in i duschen. Vi hade fortfarande på oss våra badkläder, jag schamponerade hans hår, och han schamponerade mitt. Klockan hade blivit ganska mycket så när vi hade duschat klart så borstade vi tänderna och fixade oss inför natten.

Audrina; appappapp, om du kallar det där för att borsta tänderna så tänker jag inte kyssa dig igen haha!
Justin; hur länge ska jag borsta egentligen? vi har ju stått här i typ 10 min!
Audrina; 10 sek till!........ nu kan du spotta,
Justin; haha knäppo.
Jag la min tandborste vid handfatet, och Justin la sin i ett litet glas. Han tittade på mig med en besviken blick, sedan tog han min rosa tandborste och ställde den bredvid sin, och sen så såg han nöjd ut.

Justin; sådär ja!
Audrina; och du kallar mig knäpp HAHA!

Han kramade mig och vi snurrade kramandes ut ur badrummet och han lade oss i sängen. Men vi hann inte ligga där särskilt länge,

Audrina; Justin hör du?
Justin; vadå?
Audrina; Men hör du inte? vi måste ut och kolla vad det är.

  • skriv vad ni tycker, själv vart jag inte så nöjd, men 16 kommer kanske upp ikväll också, puss

snart

Del 15 kommer en en liten stund, håller på med den nu. Men har hjärnsläpp så jag kommer inte på nåhot haha! Men snart så, håll ut- skoja

Episode 14

Audrina; Jag kommer om 5! måste på toa.
Justin; Klarar du dig själv? eller ska jag följa med?
Audrina; förlåt men jag är inte 2 år, haha
Sedan gick jag, när jag var några meter ifrån tjejernas toalett så ser jag att de står ett gäng tjejer utanför. Jag tar några steg till och sedan tvärstannar jag, det där är ju, nej nej nej nej, dom börjar gå emot mig.
Audrina; JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSTIN!


Jag vänder mig och tänker springa men jag kommer inte långt för precis bakom mig står Justin,

Dom; OMG JUUUUUUUSTIN! VI ÄLSKAR DIG --- och bla bla bla.

Jag försöker snacka med Justin men hör inte mig, han visste inte att det var dom som hade gjort det. Jag tar tag i hans arm.

Audrina; Justin, det var dom!
Justin; va?
Audrina; Det var dom som gjorde det!

Justins perspektiv;
oh, nu var jag förbannad! jag kände hur ilskan bara växte inom mig och jag hade lust att slå sönder något, så arg var jag. Jag måste lugna ner mig.

Justin; Hur kan ni ens kalla er själva för fans? ni är bokstavligt talat idioter, fattar ni inte vad ni höll på med? Ni borde skämmas!

Tjejerna sa ingenting, inte jag heller för den delen. Dom såg livrädda ut.

Justin; Låt henne vara i fortsättningen annars får ni med att göra, fattar ni? så jävla respektlöst!

Han tog min hand och vi gick tillbaka,

Audrina; Justin, toa paus...
Justin; Juste, men jag följer med.
Audrina; Du får stå utanför hah..

Efter toalett besöket så skulle vi sätta oss äta klart men när vi kommer tillbaka så har personalen redan plockat bort allt.

Justin; Jahop
Audrina; Skitsamma, vi köper med oss något och tar med upp på rummet.
Justin; bra idé!

sedan kysste han mig.
Vi gick till den lilla affären som fanns på hotellet och köpte med oss lite gott, sedan så tog vi hissen upp till rummet. Väl där så slängde han sig på sängen, jag kunde inte göra de för då skulle jag antagligen skada mig själv. ( igen ) men jag lade mig bredvid honom och han drog mig tätt intill sig. Jag var så glad att jag hade honom. Jag vart sugen på chips så jag hoppade upp ur sängen gick och hämtade chipspåsen och satte mig bredvid Justin igen. Justin stoppade ner handen i påsen och tog en näve med chips och stoppade allt i munnen på en gång. Jag försökte göra likadant men, hälften hamnade utanför. Skillat!

Audrina; Justin säg 2 bra saker om dig , och 2 dåliga och sen är det min tur.
Justin; Okej jag börjar med dom bra, 1. Jag har bra klädsmak 2. Jag ehm kommer inte på något.. Och dom 2 dåliga är att 1. Jag har dåligt tålamod och 2. jag smaskar. Din tur.
Audrina; Börjar också med dom bra, 1. Jag säger oftast vad jag tycker 2. Jag blir inte avundsjuk så lätt och dom dåliga, 1. Jag hatar när folk smaskar, 2. Jag har svårt för att lita på folk.

Justins perspektiv;
Finare brud får man leta efter! hon är perfekt! Hennes mörka långa hår, hennes mörka underbara ögon hennes läppar. Jag har verkligen tur.
Oh juste! Jag skulle ju ge henne den där saken som jag hade köpt, hann ju aldrig göra det i söndags.
Justin; Ska bara hämta en grej,
Audrina; okeej
2 min senare kommer Justin tillbaka med en ask, jag tittar nyfiket på honom och ler.
Justin; till dig min sköna,
Audrina; tack sötis!
Jag öppnar den lilla asken och i så ligger det ett halsband, ett silvrigt litet hjärta och i så har han ristat in; Me plus you. Jag älskade det!
Audrina; taack jag älskar det!
Justin; och jag älskar dig!
Han satte på mig halsbandet och sedan la vi oss ner i sängen igen, vi kysser varandra och sedan börjar min mobil ringa.
På skärmen står det Brooke...
  • haha sorry för att den vart så konstig, måste lägga mig nu, börjar jätte tidigt imorgon. Men skriv iaf vad ni tycker och vad ni tycker ska hända :D kram

om ni

Om ni kommenterar och visar att ni vill ha episode 14 så skriver jag den ikväll, haha vad dum jag är.... Det är för eran skulle jag skriver, men ni måste motivera mig :)

Episode 13

Audrina; Hej vem är det?
Jasmine; hahahha
Jasmine; Justin och jag är lite upptagna nu, du får ringa lite senare.
Audrina; Men hallåå jag är ju på väg till er nu?!
Helvete! Vad håller han på med? Varför svarade Jasmine på hans mobil?

Jag sket i att ringa, han fick ringa mig istället. Men jag undrade verkligen vad dom höll på med? Efter att vi åkt i en timme så ringer det på min mobil. Jag svarar.

Audrina; Hallå?
Jasmine; Hallå Audrina! du ska bara veta vad som har hänt!
Audrina; Jasmine? men du och Justin? va?
Jasmine; Justin har tappat sin mobil, och det är någon som har tagit den, antagligen något fan. För dom har skickat ut meddelanden till alla hans kontakter. Och det står en massa sjuka saker om dig och Justin där i. Du får läsa det själv när du kommer fram men jag måste lägga på nu.
Audrina; Nej vänta! Men bilden på dig och Justin då? när ni kysser varandra?
Jasmine; Photoshop, du kan vara lugn! det är en kille som håller på med sånt och han gjorde en bild på mig och Justin och sålde den. Ganska coolt men aja skitsamma! vi ses snart!

Båda la på, nu kunde jag vara lugn. Det var inget mellan Jasmine & Justin. Men hans mobil?
Jag kände hur det vibrerade i fickan så jag tog upp mobilen.
- svagt batteri.
Fan, men det räcker nog ett litet tag till.

Audrina; När är vi framme?
Chauffören; Det är precis här framme,
Audrina; okej vad bra då!


Några minuter senare så var vi framme, jag hoppade ut , tog mina saker och möttes av en lång smal rödhårig tjej som hjälpte mig att bära min väska. Jag vinkade hejdå till chauffören och gick vidare. Den rödhåriga tjejen visade mig vägen till mitt rum och sedan gav hon mig ett kort som jag skulle använda som nyckel. Jag tackade henne för hjälpen och sedan gick hon. Jag låste upp dörren, bar in min väska och slängde den på sängen. Sedan ringde telefonen.


Audrina; Hallå?
Justin; JAAAA ÄR DU HÄR NU? JAG KOMMER! KLICK
jaha okej, ca 10 sek senare hörde jag att de knackade på dörren , jag gick och öppnade och såg en glad Justin. Han hade med sig en stoooor väska,
Justin; Tja snygging, du är det okej om jag flyttar in?
Audrina; sure! men det finns bara en säng?
Justin; som om vi inte har delat säng förut? får jag komma in nu?
Audrina; Nej vänta,

Han tittade förvånat på mig och skulle precis säga någnting men jag avbröt honom och kysste honom istället.

Audrina; Nu får du komma in!
Justin drog med sig sin väska in och ställde den precis innanför dörren. Han gick fram till sängen och ställde min väska bredvid hans.

Justin; dom kan ju inte ligga på sängen, då får inte vi plats!
Audrina; Vi kan flytta in dom i rummet bredvid sen, om vi börjar packa upp lite nu kan vi mysa sen.
Justin; Im in!

Vi bar in väskorna till det andra rummet och började packa upp, Jag började med mina kläder, och sedan lite andra smågrejer. Justin gjorde likadant. Det gick rätt fort och vi vart klara snabbt. Justin tittade på mig och gick sedan in till det stora rummet igen, jag hoppade efter som en liten groda och lade mig bredvid honom i sängen. Han började nunna lite på en sång, och jag bara låg där, blundade och lyssnade. Jag låg med ryggen mot hans mage och ha höll om mig. Sedan fick jag ett behov av att se hans ögon, jag vände mig om så att vi låg mitt emot varandra, jag hade bara på mig ett löst linne. Jag hade fortfarande kvar såret på mitt bröst, fast det var inte lika stort som det hade varit förut. Jag och Justin hade inte pratat om det så mycket. Han visste att det var några avundsjuka fans som hade gjort det men inget mer. Han såg mitt sår och jag såg att han reagerade på det,

Justin; Vilka jävla idioter!
Audrina; Justin, dom var avundsjuka, dom uttryckte sin ilska? vad hade du förväntat dig?
Justin; Du kunde ha dött! Såg du hur dom såg ut? berätta allt!
Audrina; 2 av dom var där på soundchecken, och jag såg redan då att dom blängde på mig. Men det är skitsamma, jag mår bra du & jag är tillsammans. Det är det viktigaste.

Justin tittade bara på mig, Jag blundade och några sekunder senare kände jag hans läppar mot mina. Hans tunga rullade runt i min mun och den känslan var så härlig! Jag var verkligen lyckligt lottad! Kyssen avbröts utav min kurrande mage,

Justin; Ska vi gå ner och käka?
Audrina; hehe aa tack! är vrålhungrig..
Jag satte på mig ett par shorts, och sedan gick vi ner.
När vi hade kom ner till restaurangen så gick vi och plockade det som vi ville ha och sedan satte vi oss.
Jag började äta och Justin lika så, sedan kände jag att jag var tvungen att gå på toa.

Audrina; Jag kommer om 5! måste på toa.
Justin; Klarar du dig själv? eller ska jag följa med?
Audrina; förlåt men jag är inte 2 år, haha
Sedan gick jag, när jag var några meter ifrån tjejernas toalett så ser jag att de står ett gäng tjejer utanför. Jag tar några steg till och sedan tvärstannar jag, det där är ju, nej nej nej nej, dom börjar gå emot mig.
Audrina; JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSTIN!
  • comment? (:

? 13 & 14 ?

Jag har varit dålig på att skriva idag, så ja del 13 kommer upp idag, och del 14 också ( kanske ) om ni hjälper mig lite ;)
ps; ni ska veta att jag blir så himla glad när jag ser alla fina kommentarer, uppskattas verkligen! puss på er!

Episode 12

Audrina; Är ni helt dumma i huvudet eller? ni vet att ni blir filmade va?!
Dom; som om vi bryr oss, det är din tur nu.
Jag tänkte precis öppna munnen men då så tar tjejen som höll i min arm ett ännu hårdare tag och bryter den på mitten, hon lyckas inte riktigt i början men då tar hon hjälp utav an vass järnstång. Där står jag med min blodiga arm, chockad över de som precis hänt och tänker springa där ifrån när jag ser hur hon tar upp någonting ur sin ficka.. Jag ser hur det blänker till.. Shit nu är jag död


Jag hinner inte göra eller säga så mycket innan jag känner ett hugg i bröstet, jag faller och allt började snörra. Det enda jag såg var dom 4 tjejerna , dom stod glodde på varandra och sedan sprang dom. Jag var fortfarande vaken, men kände att jag lika gärna kunde ge upp, ingen skulle se eller höra mig. Jag kunde varken skrika eller röra mig. Några minuter senare låg jag helt avtuppad, jag hade förlorat väldigt mycket blod så det var inte så konstigt. Jag vet faktiskt inte hur länge jag låg där, men när jag '' vaknade '' igen så var jag någon helt annanstans. Jag kisade lite med ögonen för jag kunde inte öppna dom helt, allt var vitt, det luktade skumt och jag hade en massa slangar fast tejpade överallt på min kropp jag hörde pipande ljud men jag vet inte vart dom kom ifrån. Jag blundade igen och kände hur de stack och värkte i bröstet på mig, jag började komma ihåg vad som hade hänt. Jag tittade på min arm som var gipsad ända från handleden upp till axeln. Det gjorde så fruktansvärt ont. Jag ville bara sjunka genom jorden och slippa allt det här! Jag hör hur en dörr öppnas, jag vrider lite på huvudet och tittar dit, in kommer min mamma och pappa.
Dom; Hej gumman
Jag tittar förvånat på dom och säger sedan hej.

Mamma; hur mår du? eller hur känns det?

Audrina; Förjävligt, för det första så har min pappa skämt ut mig och hela våran familj för hela världen, Halva jordens befolkning hatar mig och killen som jag föll för ljög för mig.

Mamma; Vi är verkligen ledsna Audrina, men vi är rädda om dig, förstår du inte det?

Audrina; Jag orkar inte prata nu, ni två kan snacka med varandra, prata om pappas problem eller något och du be honom att sluta med spriten, jag orkar inte mer. Fattar ni?

Mamma; Vi går ut, men det är någon som vill träffa dig.

Dom går ut och in kommer Justin. Jag tittar inte ens på honom. Han sätter sig bredvid sängen i en liten fåtölj, jag känner att han kollar på mig, jag vill inte snacka med med honom för jag visste att jag skulle börja gråta och det ville jag inte,

Justins perspektiv;
Jag visste inte vad jag skulle göra för att gottgöra henne. Även om jag skulle ställa mig här och skrika i en megafon att jag älskade henne så skulle hon ändå inte förlåta mig. Hon tror fortfarande att jag har ljugit för henne.


Justin; Audrina, snälla jag lovar att jag kan förklara precis allting, och om jag får göra det så kommer du att förstå varför jag sa sådär.

Audrina; Varför skulle jag tro på dig nu? om du hade ljugit för mig innan? du har gått och fejkat för mig för att du har tyckt synd om mig. Det är många som har gjort det, jag lovar dig att du är inte ensam. Jag är trött på folk som alltid ska gå och tycka synd om mig, som om det inte finns värre saker? Jag har aldrig någonsin fått göra något sånt här kul som jag har fått göra med dig. Fattar du inte att jag älskar dig? och när jag läste det där i tidningen så vart jag så jäkla besviken på mig själv, för att jag ens hade trott på dig.

Justin; Jag vet att du inte kommer tro mig när jag berättar det här, men du vet inte hur det är att leva i min roll. Jag måste ljuga för att min karriär ska funka. Jag måste behandla varenda liten tjej där ute som om det vore min ollg. För att det är mitt jobb. Och om jag skulle gå ut med att jag älskade dig så skulle allt gå åt helvete, för dig också. Du skulle få hot mail varenda dag, och som idag, du vart knivhuggen bara för att dom hade sett dig med mig? Jag gillar verkligen dig,  jag vet inte vad jag ska göra för att gott göra dig.

Audrina; Jag vill tro dig Justin, men du måste bevisa för mig att du verkligen menar det du har sagt till mig.

Justin; Tro mig, när det har blivit lite seriösare mellan oss, då ska jag gå ut med att vi är ett par. Då kan jag kyssa dig inför hela världen om det är det du vill men du måste tro mig!

Jag var glad att Justin var här med mig nu, men jag hade inte förlåtit honom än. Jag trodde faktiskt på det han hade sagt men jag var inte helt säker,  om han skulle svika mig gång på gång så skulle jag gå av på mitten tillslut. Men han var den enda jag hade nu. Jag och mamma hade inte så bra kontakt och jag behöver inte ens nämna pappa. Ni fattar nog redan.
10 min senare kom en sjuksköterska in och hon ville undersöka mig lite. Justin satt bredvid och höll i min hand.
Justin; när får hon komma hem?
Sjuksköterskan; hon måste stanna i 2 veckor, det ser inte bra ut. Hon måste vila.
Justin; 2 veckor!
Sjuksköterskan gick ut och Justin satte sig i sängen bredvid mig.
Justin; Du, jag har snackat med alla nu och dom säger att du kan få vara med mig på min tour, om du vill alltså? på dagarna kommer du bli hemskolad. Vi kommer bo på hotell för det mesta men när vi besöker Atlanta bor vi hemma hos mig.

Audrina; Det skulle vara skönt att komma bort, och bara få vara med dig och ditt team, ni verkar ha så himla kul hela tiden! Men har ni snackat med mina föräldrar?

Justin; Japp, dom sa att det var okej. Din pappa går på någon behandling nu så ni kommer ändå inte kunna umgås så mycket, det är bara bra för dig.

Justin satt där och babblade på men jag lyssnade inte, jag var för trött och en stund senare så hade jag somnat.



När jag vaknade igen så var Justin borta, han hade lämnat en lapp som han hade skrivit några rader på.
Du kommer förmodligen se det här när du vaknar, jag ville inte väcka dig. Jag är förmodligen i LA nu, vi kan höras via telen sen. Ring när du vill. Love u

xoxo Justin.
Dagarna rullade på och det hade tom gått en vecka. Det gjorde inte lika ont längre men jag saknade Justin något otroligt! Han ringde varje dag och berättade hur hans dag hade sett ut, hur mycket han saknade mig och en massa annat. 2 dagar innan jag ska åka kommer mamma och pappa till sjukhuset och lämnar en väska med kläder och lite andra prylar som jag kommer ha användning för. Dom hade även köpt lite tidningar som jag kunde läsa i medan jag var påväg till Justin. Jag var näst in till helt frisk nu, jag kunde gå, springa, hoppa, dansa ja allt!

Idag skulle jag åka, jag hade gått upp tidigt den morgonen för bilen som skulle köra mig skulle hämta mig redan vid 8. Jag satte på mig en grå mjukisdress en keps och ett par sköna sneakers. När jag kom ut till parkeringen så var bilen redan där. Jag hoppade in, spände fast mig och sedan åkte vi. Mamma hade packat ner min Ipod, så jag satt och lyssnade på musik samtidigt som jag läste lite ur en av tidningarna. När jag vänder på bladet ser jag en bild på Justin och någon annan mörkhårig tjej som ser ut som Jasmine. Dom sitter i baksätet i en bil och typ kysser varandra? vad fan är det här? chauffören tittade på mig men jag låtsades som ingenting. Jag tar upp min mobil och slår Justins nummer, det går några signaler jag hör någon som säger hej, det är inte Justin.
Audrina; Hej vem är det?
Jasmine; hahahha
Audrina; Jasmine?
Jasmine; Justin och jag är lite upptagna nu, du får ringa lite senare.
Audrina; Men hallåå jag är ju på väg till er nu?!
Jasmine hade redan lagt på, jag ringde upp igen men den här gången tryckte hon på upptaget.
Helvete! Vad håller han på med? Varför svarade Jasmine på hans mobil?
  • Den här vart ganska lång tråkig, men kommentera ändå :)





Episode 11

Justins perspektiv;
Fan hon är bara för underbar, jag måste kolla med teamet om hon kan stanna med mig och vara med på min tour resten av året. Hon kan bli hemskolad tillsammans med mig. Det borde funka. Jag hade köpt en sak till henne som jag hoppades att hon skulle tycka om. Jag tog upp den lilla asken och gick tillbaka.Men när jag kom dit så var hon borta?!


Jag ropade på henne men hon svarade inte, jag började bli orolig. Hon kunde ju inte bara försvinna sådär? Efter att jag letat ett tag så hör jag hur hon ropar Justin Justin här är jag!
Jag vrider huvudet åt höger och ser hur hon hoppar runt där i vattnet, hon plaskar och har sig och sedan så gör hon en gest med handen som visar att jag ska komma. Audrina hade bara på sig sina underkläder och sitt linne, jag tog av mig min t-shirt och hoppade i med mina byxor.
Hon kom springandes emot mig och tog sedan min hand och drog med mig ut i vattnet. Hon hoppade upp i min famn, jag höll händerna under hennes rumpa och hon kramade mig, sedan kysstes vi. Jag bar henne till strandkanten som bestod av stenar och snäckor och där lade vi oss ner. Båda var helt dyngsura, men det var varmt ute så vi skulle nog vara torra snart.
Audrina; Justin, jag kommer sakna dig. Jag är så jävla kär i dig, jag vet inte vad jag ska ta mig till eller vart jag ska ta vägen!
Justin; Jag kommer inte kunna leva utan dig heller, inte som det är nu iallafall. Kan inte du stanna med mig på min tour? tills den är slut? Sen har jag semester i 4 veckor då kan vi hitta på någonting bara du & jag.
Audrina; Men min skola, min pappa , min familj?
Justin; vi får kolla upp det där men nu vill jag faktiskt ta vara på tiden med dig,
Audrinas perspektiv;
Jag skulle göra vad som helst för att få spendera resten av året med Justin, men vad skulle jag säga till mina föräldrar ? dom skulle aldrig gå med på det och speciellt inte min pappa. Jag ville vara här med Justin för evigt, Efter att vi legat där i en halvtimme så reste vi oss upp och gick tillbaka till filten med alla grejer. Justin gick bakom mig. Och jag kände hur något rann ner för mitt ben, men jag la inte märke till det för jag var ju somsagt blöt och det var säkert bara vatten.
Justin; Holy shit! Du blöder! jätte mycket! vad har du gjort?!

Audrina; Vad snackar du om? vart blöder jag?
Sedan kom jag på att jag hade ju min mens! och min tampong hade jag glömt bort helt! jag hade ju badat så den hade väl gett upp för länge sen så mycket vatten som den fick stå ut med.
Justin; Ja du blöder från rumpan typ!
Audrina; haha jag glömde bort mensen, det är ingen fara Justin, vi går och packar ihop allt och så drar vi tillbaka till hotellet, men kan vi stanna på vägen och köpa bindor?
Justin; Jaha fan vad rädd jag blev! Men hur ska vi göra med.. dig? det har ju blödigt igenom?
Audrina; Jag har ingen aning, jag får gå med handduk? eller något.. Och ha på mig shortsen under, det funkar nog. ( en stund iaf )

När vi hade packat ihop allt så började vi gå tillbaka, vi gick hand i hand och Justin sjöng. Jag kände mig riktigt o fräsch! Efter att tag var vi framme vid den lilla mataffären och vi gick in och köpte ett paket bindor och sedan så tog vi en taxi tillbaka till hotellet.

På hotellet.
Audrina; Jag tar en dusch, och sen måste jag börja packa ihop mina grejer.
Justin; säg inte så, jag vill inte att du ska åka.
Audrina; Have 2..

15 min senare så kommer jag ut ur duschen och jag ser Justin sitta och läsa i en tidning. Det var samma som låg i den där bilen imorse, eller asså samma/likadan. Jag kände mycket väl igen mannen på framsidan, jag ställde mig bredvid och skulle precis börja läsa men då slängde han iväg den och kramade mig istället.

Audrina; Vad var det där?
Justin: Inget, glöm det.
Audrina; Justin säg vad det var annars går jag och tittar själv.
Justin; Om det som hände i fredags med din pappa, hela världen vet om det nu och så var det en liten annan grej också men tro inte på det du läser Audrina, dom överdriver så jäkla mycket!

Jag hämtade tidningen och började läsa;

I fredags under Justins konsert så var allt på topp tills det kom in en onykter man och började skrika en massa oartiga ord till allt och alla, mannen som hade brutit sig in var pappa till flickan som Justin tog upp på scen. Mannen hade även gripits för rattfylla tidigare den dagen när han var påväg till Jb:s konsert. Och han hade sedan blivit inlagd på rehab. Men idag fick även vi reda på att han hade tagit sig ut! Vi fick även några ord från Justin som fick säga vad han tyckte.


Reporter; Hur reagerade du på det här?
Justin; Jo det kom som en chock, men jag är van. Det hände ju ingenting men det var dålig stil tycker jag.
Det var synd att alla som hade betalat extra för att se mig fick se sånt istället, det känns inge vidare bra och jag tyckte riktigt synd om Audrina, som var hans dotter. Hon stod med mig på scen.
Reporter; Det har gått rykten om att ni två har spenderat hela helgen tillsammans, stämmer det? händer det något mellan er just nu?
Justin; Det är inte sant! Jag bjöd med henne för att hon skulle få slippa vara hemma nu när han ( pappan ) var som han var. Jag tyckte riktigt synd om henne, det var därför och det är aboslut ingenting mellan oss.

Jag kollade på Justin som höll händerna för ansiktet,

Audrina; Jag visste att det skulle bli såhär! varför litade jag på dig?
Justin; låt mig förklara snälla?
Audrina; Jag orkar inte lyssna på dig Justin, inte just nu iallafall.

Jag satte på mig mina kläder och började packa ihop alla mina saker. Jag var klar efter 10 min, Justin bönade och bad om att jag skulle stanna för att han skulle få förklara men jag sket i det. Det kändes som att mitt hjärta skulle gå bitar när som helst. Jag hade trott på allt han hade sagt, hur dum får man vara egentligen?
Jag drog på mig mina converse och sprang fort där ifrån med tårar i ögonen. När jag vänder på huvudet så ser jag att Justin springer bakom mig, jag stannar inte utan börjar springa ännu fortare,
Jag såg att Justin började hamna efter och att han var nära på att ge upp. Jag gick till hissarna och med den turen som jag hade då så var det en hiss på samma våning som mig, så jag behövde bara klicka på knappen och åka Jag tryckte på G ( = garage ) jag vet inte varför, jag ville bara komma här ifrån och jag ville inte stöta på Pattie eller någon annan som säkert skulle ha varit vid receptionen. Men det skulle säkert finnas någon utgång här, hoppades jag... Jag kliver ut ur självaste hissen och börjar gå, vart vet jag inte men jag får leta mig fram tills jag kommer ut.

-STANNA!
Jag vänder mig om och ser 4 tjejer som går emot mig med bestämda steg. 2 av dom var där samtidigt som mig på soundchecken i fredags, det var dom 2 som hade stått och rå blängt på mig när jag stod med Justin på scen.

Audrina; Vad vill ni?
Dom; lilla gumman vad tror du? Du har fått spendera hela helgen med VÅRAN Justin, och det är slut på det nu, fattar du?
Varför hade jag varit så dum och lämnat Justin för? Jag skulle ha lyssnat på honom! då hade det här aldrig hänt. Nu stod jag här öga mot öga med 4 as arga bieber fans, som skulle ge mig en rak höger vilken sekund som helst eller göra något ännu värre. Jag vänder mig om och tänker gå där ifrån när ena tjejen tar tag i min arm.

Audrina; Är ni helt dumma i huvudet eller? ni vet att ni blir filmade va?!
Dom; som om vi bryr oss, det är din tur nu.
Jag tänkte precis öppna munnen men då så tar tjejen som höll i min arm ett ännu hårdare tag och bryter den på mitten, hon lyckas inte riktigt i början men då tar hon hjälp utav an vass järnstång. Där står jag med min blodiga arm, chockad över de som precis hänt och tänker springa där ifrån när jag ser hur hon tar upp någonting ur sin ficka.. Jag ser hur det blänker till.. Shit nu är jag död.
  • vad tycker ni? eftersom att jag precis har börjat skriva så har det inte börjar hända så mycket än, det här är bara början :) skriiiiv & kommentera!


Update; skriver 12:an ikväll om ni skriver vad ni tycker och kommenterar ♥




På G!

elvan är på G! sorry för att jag inte har skrivit men jag har inte varit hemma /: den kommer iaf upp om en liten stund :)

Skriver episode 11 när jag kommer hem om jag ser några kommentarer ;) ni väljer!



Episode 10

När vi har satt oss i bilen och åkt en liten bit så ser jag att det ligger en skvallertidning i framsätet ( passagerarsätet ) jag försöker läsa vad det står men jag ser inte och precis då så ringer min mobil, jag känner inte igen numret men jag svarar ändå.
Audrina; Hallå
Någon; ja hej du, är det Audrina jag talar med?
Audrina; ja
Någon; Vi har riktigt dåliga nyheter att berätta, det är såhär att..

Jag kände hur mitt hjärta började slå snabbare, jag vart nervös och såg att Justin tittade på mig med oroliga ögon, sedan  återgick jag till samtalet.

Någon; Din pappa vart ju inlagd här för några dagar sedan, och allt gick inte riktigt som planerat. Han har haft självmordstankar och även försökt ta livet av sig. Och nu imorse fick vi reda på att han hade rymt. Vi vet inte hur han har lyckats, men vi har skickat ut personer som ska leta efter honom och du kommer få samtal om hur det ligger till.
Audrina; Fan också, har han börjat med det där igen nu! Ring mig när ni har hittat honom istället, ni behöver inte ringa mig 1 gång i timmen för att säga hur det ligger till. Jag ringer om det är något isåfall.

Sedan lade jag bara på. Jag såg att Justin stirrade på mig men jag sa ingenting, jag höll bara händerna för ansiktet och var så sjukt besviken på min pappa. Han är en vuxen man, han hade familj? hur tänker han egentligen?

Justin; Vem var det som ringde och vad sa dom?
Audrina; Det var någon från det där hemmet som pappa låg på, han har rymt och innan det har han försökt ta livet av sig. Idiot..

Justins perspektiv;
Varför skulle det här hända nu? allt som hade varit så perfekt, min uppgift var att få henne på bra humör. Jag vill inte att hon ska vara ledsen.

Justin; Du strunta i det där nu, nu ska vi ha kul! det finns personer som är ute och letar efter honom. Dom kommer hitta honom.
Audrina; Jag orkar inte bry mig längre, det här är min sista dag med dig och jag tänker ta vara på den tiden! jag skiter i honom för idag. Hur synd det än är om honom, han har redan förstört allt och när jag kommer hem så kommer allt vara kaos!

15 min senare så släppte han som körde bilen av oss, vi hoppade ut hand i hand och gick mot den lilla mataffären, vi skulle handla lite god frukost och lite andra saker. Vi gick där bredvid varandra och plockade fritt vad vi ville ha. Justin hade en mössa och solglasögon på sig så att ingen skulle känna igen honom. När vi var klara så betalade vi, eller han betalade, och så tog han mig till den plats som han hade snackat om, som han sa att jag skulle älska. Och det gjorde jag verkligen! Jag hade aldrig varit på ett sånt här vackert ställe i hela mitt liv. Vi stod där och tittade ut över det klar blåa vattnet, det var bara vi 2 där. Stället vi var på hette något konstigt, och jag kommer inte ihåg det riktigt, men det låg en bit utanför hollywood och man såg att det fortfarande var snö på bergstopparna. Det var det ju alltid eftersom att det är väldigt kallt så högt upp.



Justin; ska vi sätta oss och äta?
Audrina; a visst

Justin och jag tog i varsin ände utav filten la den sedan på/i gräset, Jag hämtade påsen med allt gott i och började plocka fram och 1 min senare satt vi där och åt världens godaste frukost. Justin tog en jordgubbe och sa att jag skulle bita av halva, jag gjorde som han sa och han tog han den andra halvan och åt upp den själv. När vi hade ätit oss mätta så ställde han sig upp, han sträckte fram sin hand och jag tog tag i den och ställde mig upp bredvid honom. Vi gick en liten bit, och ställde oss precis så att vi hade vattnet framför oss.

Justin; Det känns som vi har kännt varandra i evigheter, varje natt så drömmer jag om att få kyssa dig. Du har precis allt som jag någonsin kunnat önska mig, du är perfekt! Och bara tanken på att jag ska vara utan dig nu får mig att må så dåligt! Som dom säger i Twliligt; Du är som en drog för mig Audrina.
Audrina; Jag känner detsamma för dig Justin, men..

Jag hann inte säga mer, jag kände ett par lätt fuktiga läppar mot mina. Dom var så mjuka och helt underbara, det gick inte att beskriva känslan. Han kysste mig passionerat, och jag kysste honom. Jag höll händerna på hans bakhuvud och han höll sina händer runt min midja, det var precis som i en film.  Han var verkligen en mästare på att kyssas, precis som han hade sagt. Efter ett tag så slutade vi och vi stod och kramades istället. Han sa att han älskade mig. Jag sa ingenting. Jag var bara så lycklig för den här stunden. Helt otroligt att en kille kunde få en att känna på det här sättet. Justin vänder sig om och börjar gå,

Justin; Vänta här, Jag kommer strax,
Audrina; ookej

Justins perspektiv;
Fan hon är bara för underbar, jag måste kolla med teamet om hon kan stanna med mig och vara med på min tour resten av året. Hon kan bli hemskolad tillsammans med mig. Det borde funka. Jag hade köpt en sak till henne som jag hoppades att hon skulle tycka om. Jag tog upp den lilla asken och gick tillbaka.
Men när jag kom dit så var hon borta?!

  • vad tycker ni? (: vill ni ha episode 11? kommentera ;)



Episode 9

2 min senare;
Bom,
- AAAAAAAJJ hörde jag från Justins rum. Jag var påväg dit när han skrek vad du än gör KOM INTE HIT! .. Eller jo kom och hjälp mig!

Jag skyndade mig till rummet han var i och där stod han. Det var en bokhylla som var påväg att rasa, han stod där och höll emot med ena handen och den andra handen hade han för att täcka för sin.. ja ni vet. Jag började ju såklart skratta men gick sedan och hjälpte honom. När allt var på plats igen tog han sin handduk virade den snabbt kring sig och jag gick ut.

Justins perspektiv;
Så jävla typiskt! klantarsel är precis vad jag är. Jag tog på mig ett bar kallingar och ett par shorts sedan gick jag ut till det andra rummet och satte mig i sängen bredvid henne.

Audrina; Jag fnissade lite när han kom och satte sig, vem skulle inte ha gjort det? det såg ju as kul ut, men det kunde faktiskt ha varit värre.
Justin; Att jag alltid ska göra bort mig inför dig,
Audrina; vad spelar det för roll? jag gillar dig ändå sa jag och log.
Justin; I like u 2 shwaty!

Båda tittade på varandra och sen var det jag som avbröt tystnaden,
Audrina; Vad ska vi hitta på nu?
Justin; vi kan väl bara slappa, kolla på tv, vad som helst?
Audrina; sure! jag sätter på en film.
Justin; det finns inte så många att välja mellan här på hotellet men kolla i hyllan, du får välja idag.
Jag valde '' The last song '' .
Jag la mig i min säng och Justin la sig bredvid mig, och där låg vi och kollade på filmen.
Audrina; Miley är så jäkla fin!
Justin; Inte finare än dig, du är finast Audrina.
Jag kollade på honom och han log, jag gillade honom men jag ville inte gå fram för fort. Vi hade ju bara känt varandra i knappt 2 dagar.
I slutet av filmen hörde jag att Justin snyftade, jag tittade på honom och jag såg att han grät. Jag grät också, filmen var sorglig och även fast jag hade sett den typ 100 gånger så gick det inte att hålla tårarna inne. Nu var filmen slut och där låg vi och grät som två töntar, vi lät som bebisar. Han torkade mina tårar och sedan bestämde vi oss för att gå ner och äta lite middag eftersom att klockan hade blivit ganska mycket. Vi orkade inte gå ut och äta så vi gick bara ner till restaurangen och det var faktiskt rätt god mat. Justin åt som vanligt spaghetti med köttfärssås och till det drack han Sprite och jag åt Biff med potatisklyftor och någon sås som jag inte tyckte om, till det drack jag cola. När vi hade ätit så gick vi upp på rummet igen, klockan var typ 9 och båda var jätte trötta. Vi borstade våra tänder och jag tvättade ansiktet, Justin också för den delen, men jag hade alla mina produkter som alltid tvättade ansiktet med. Min finne var fortfarande kvar men den syntes inte lika mycket längre. När Justin hade gått ut från badrummet så gick jag på toa. Jag satte mig ner och drog ner mina shorts och då ser jag en brun röd fläck i trosan.
Audrina; ÅH NEJ!
Jag hörde hur Justin började närma sig dörren och han knackade.
Justin; har det hänt något eller?
Jag visste inte vad jag skulle säga! Han tyckte ju att det var konstigt att tjejer blödde 1 gång i månaden, men jag sa som det var.

Audrina; eh Justin du vet att tjejer har mens 1 gång i månaden? och ja asså
Justin; Ja asså jag fattar inte hur ni klarar av det! seriöst, min mamma har det och det är jätte konstigt.
Audrina; Alla tjejer har det Justin och jag har fått min nu, har du möjligtvis några bindor?
Justin; HAHA varför skulle jag ha bindor? jag springer in till mamma och kollar. Sitt kvar!
Audrina; jag går ingenstans.
5 min senare så hörde jag att det knackade på dörren. Tog du ingen nyckel Justin skrek jag, neeej jag glömde skrek han tillbaka, Jag suckade och ställde mig upp drog upp trosorna och shortsen även fast jag inte hade någon binda ( dom skulle ändå ner i tvätten sen ) sedan sprang jag till dörren och låste upp, jag tog bindorna och rusade tillbaka till toaletten.
När jag var klar tvättade jag händerna och gick ut, Justin hade somnat i min säng. Med flit? jag la mig inte bredvid honom utan jag la mig i hans säng. Precis när jag hade släckit lampan så känner jag att någon lägger sig bredvid mig och håller om mig. Jag visste såklart att det var Justin, vem annars?
Justin; Din lilla dissare!
Audrina; Du kanske ville sova själv, vad vet jag? plus att du hade redan somnat. Jag kan inte läsa dina tankar.
Justin; Jag vill alltid sova bredvid dig! och jag låtsades bara för att se vad du skulle göra,
Audrina; aja nu sover vi, det är en dag imorgon också!
Vi sa godnatt och somnade.
Söndag;
Jag vaknade före Justin idag igen, han var en riktigt sömntuta! helt omöjlig att väcka! precis som Brooke, det tog typ 1 timme att väcka henne men Justin var inte lika jobbig.
Audrina; Justin dags att gå upp nu! Frukosten stänger snart!
Justin; ja snart, 1 min till.
Audrina; 1 min för är 1 timme! kom igen nu.
Justin; jaja, juste vi ska inte käka frulle här idag! jag ska ta dig till ett ställe som du kommer älska!
Vi bytte om och fixade oss, Justin hade på sig ett par avklippta jeans och en vit v.ringad tröja och jag hade på mig ett par marinblåa chinos shorts och ett linne. När vi var klara så drog Justin med mig ut till bilen som skulle köra oss till det där stället. När vi har satt oss i bilen och åkt en liten bit så ser jag att det ligger en skvallertidning i framsätet ( passagerarsätet ) jag försöker läsa vad det står men jag ser inte och precis då så ringer min mobil, jag känner inte igen numret men jag svarar ändå.
Audrina; Hallå
Någon; ja hej du, är det Audrina jag talar med?
Audrina; ja
Någon; Vi har riktigt dåliga nyheter att berätta, det är såhär att..
  • Skriv vad ni tycker! Tian kommer imorrn innan jag drar till plugget, OM ni kommenterar :) godnatt på er!

Episode 8

Justin stirrade på mig och jag undrade vad han tänkte. Jag såg att mitt och hans Juice glas var tomt och han såg att jag la märke till det så han ställde sig upp och frågade om han skulle gå och hämta mer, jag nickade och han gick iväg.Jag satt där och väntade på honom men han kom aldrig tillbaka. Tillslut reste jag mig upp och gick mot Juicebaren. Väl där så stannade jag och och stod helt stilla när jag såg...

När jag såg Justin som var panikslagen ( såg det ut som ) han stod där och fyllde glas efter glas. Det sprutade Juice över allt, och där stod han och kämpade för livet haha.
Justin; Eh hejsan! det går inte så bra... Det bara sprutar! hjälp mig!
Audrina; ja jag ser det! jag kommer!
Jag sprang dit och såg inte pölen med juice på golvet så jag flög och ramlade på rumpan, det såg ut som när någon halkar på ett bananskal. Jag låg där och as garvade medan Justin stod och tittade på mig. Sedan försökte han hjälpa mig upp, han sträckte fram sin hand och jag greppade tag i den och drog sedan ner honom på golvet så att han låg bredvid mig. Han rullade över så att han låg på mig och vi låg bara där och tittade varandra i ögonen. Ingen utav oss tänkte på att det fortfarande sprutade ut juice, vi var i våran helt egna värld. Justin blundar och jag ser hur han närmar sig för att kyssa mig , jag ligger där och kollar på honom. Han ser verkligen dum och otroligt rolig ut när han gör sådär! jag brister ut i skratt och han öppnar ögonen.

Justins perspektiv;
Fan, nu gjorde jag det igen! varför? men det var ju hon som hade dragit ner mig på golvet? jag fattar ingenting. Kyssen får vänta tills hon är redo, men jag kan bara inte motstå, jag dras till henne. Imorgon ska jag ta henne till ett ställe som hon förmodligen kommer älska, och väl där ska berätta precis vad jag känner. Och om det går som planerat så kommer vi gå hand i hand där ifrån som pojkvän & flickvän.

Justin bara låg där och sa inte ett ljud, jag hoppades att jag inte hade svikit honom. Men jag var inte redo. En kyss är egentligen inget farligt eller stort. Men jag vill minnas min första kyss, det ska vara speciellt. Jag gillar Justin, det känns som att vi har känt varandra hur länge som helst och jag hoppas att vi kommer kunna utveckla våran vänskap till något mer och att det kommer hålla.
Audrina; Justin vad tänker du på?
Justin; på dig såklart!
Innan vi ens hinner blinka så står Pattie, Scooter och någon utav personalen där och glor på oss.
Dom; Vad håller ni på med?
Justin; asså jag skulle hämta juice och ja ni ser ju hur de gick...
Personal; Vi fixar det här, ni kan gå om ni vill.
Jag och Justin går upp till vårat rum igen, vi skulle bara chilla resten av dagen. 10 min senare knackar det på dörren och Pattie kommer in.
Pattie; Hej på er!
Vi; tja
Pattie; vad gjorde ni där nere egentligen? det såg inte speciellt eh ja ni vet..
Justin; mamma...
Pattie; Ni kanske borde lära känna varandra lite bättre först, eller?
Audrina; det är ingenting mellan mig och Justin än Pattie, du kan vara lugn.
Pattie; Ni gör som ni vill, men tänk på vad ni gör bara. Plus att du verkar vara en bra tjej, inte för att vi känner varandra så bra men jag ser framemot att lära känna dig och jag hoppas att du stannar med Justin, han är lycklig med dig!
Sedan gick hon, jag och Justin kollade på varandra och skrattade. Båda såg ut som jag vet inte vad. Juice i håret och på kläderna och ja, det som behövdes nu var en dusch!
Audrina; Jag tar en dusch,
Justin; Gör så!
10 min senare.

Justins perspektiv;
Jag hör att hon låser upp dörren, jag trodde att hon skulle ha klätt på sig där inne men hon kommer ut i bara handduk och i rufsigt hår. Hon skämdes verkligen inte, hon var självsäker, snygg, rolig och sexig mer kunde man inte önska sig! Jag satt där och stirrade på henne med stora ögon och hon slängde lite med håret sedan gick hon vidare till sin garderob.


Audrina; Din tur,
Justin; ja juste, glömde nästan! var för upptagen för att kolla på dig.
Jag stod där och skrattade åt det han hade sagt, han fick mig på så bra humör! det är sjukt.
Jag satte på mig en bh och ett par trosor plus ett linne som satt lite löst och hängde lite. Håret fick vara som det var, rufsigt och blött. Jag satte mig i sängen och satte på tv:n, några minuter senare kom Justin ut. Han hade bar överkropp och bara handduken runt sin underdel. Han gjorde sin hairflip och kollade på mig,
han var sååå gullig när han flörtade! Han gick vidare in till de andra rummet där han hade sina kläder.
2 min senare;
Bom,
- AAAAAAAJJ hörde jag från Justins rum. Jag var påväg dit när han skrek vad du än gör KOM INTE HIT! .. Eller jo kom och hjälp mig!
  • Som vanligt, skriv vad ni tycker! 9:an kommer snart ;)

hörni!

Statistiken ligger på topp! men nästan inga kommentarer? :( om ni vill att jag ska skriva så visa det annars är det ju ingen idé kom igen nu :D några kommentarer till sen skriver jag 8:an och 9:an,

Episode 7

Audrinas Perspektiv;
Mamma mia vad ska jag göra nu? jag har aldrig kysst någon förut, jag vill pussa honom men vi känner inte ens varandra än.. Så jag gör något lite dumt men ändå rätt smart...


När han var några få cm ifrån mig så tog jag till mig lite mod och gav honom en käftsmäll inte speciellt hårt eller så men.. Han kollade på mig som om jag vore dum i huvet jag tittade på honom och gapade. Hade jag precis? herregud.

Audrina; eh asså du hade en fluga där, det var därför..
Justin; så den hade inte kunnat sitta där medan jag kysste dig?

sa han och skrattade samtidigt som han gjorde sin charmiga hairflip. Jag spelade svårflörtad och vände bara på huvudet och smålog lite för mig själv. Sedan så gick jag upp och klädde på mig. Dagens outfit fick bli; Jeansshorts ett svartrandigt linne och mina svarta converse. Håret hade jag uppsatt i en toffs och på huvudet hade jag ett par rayban, likadana som Justin.

Justin; Snygga glajjer! ( ironi )
Audrina; dina med sa jag och log.

Justins perspektiv.
Hon var verkligen vacker. Undra varför hon gjorde sådär när jag skulle kyssa henne, kanske var det den där flugan? eller så gjorde hon bara så för att slippa. Vad tänker jag med? vi har känt varann i typ 2 dagar? hon kommer ju tro att jag är galen. Jag väntar lite och ser vart det hela leder någonstans. Gillar hon mig så borde hon visa det, jag känner inte henne så bra än men ändå så har jag redan delat säng med henne och allt. Jag måste lugna ner mig. Det kommer bli svårt för jag smådör lite varje gång hon tittar på mig och ler.

När klockan började närma sig 11 gick jag och Justin ner för att käka frukost.
När vi kom ner så var det ganska lugnt, vi plockade lite av vad vi ville äta och sedan satte vi oss vid ett bord längst bort för att ingen skulle se oss.
Justin; Så vad vill du göra idag snyggo?
Audrina; du jag har ingen aning, välj du.

Och jag hade en liten plan, jag skulle se om Justin gillade mig så jag låtsades att det ringde på min mobil och så skulle jag säga att det var min pojkvän Rob. Jag hade ju ingen pojkvän egentligen och hade aldrig haft heller men bara för skojs skull, då skulle jag få fram svaret.
Riing Riing,
Audrina; Jag måste ta det här sorry.
- Ja hallå, tja robbi, nä inget speciellt sitter och käkar frukost med en kompis.

Justins perspektiv;
Rob? inget sepciellt? kompis? Vem pratade hon med egentligen?.. jag hörde hur hon skrattade när hon pratade med den där Rob, sedan sa hon puss måste sluta nu och så la hon på.
Audrina; sådär nu fortsätter vi!
Justin; m

Jag kollade på Justin som stirrade rakt ner i sin tallrik och suckade, jag skulle vänta lite med att säga att jag skojade, jag hade ju inte ens pratat med någon det var bara skämt.
Audrina; Jorden anropar Justin hoho?
Justin; oh förlåt, sa du något? vem var det som ringde förresten?
Audrina; Det var Rob!
Justin; Och det är?
Audrina; Min pojkvän, hurså?
Justin; har du pojkvän? varför har du inte sagt något?
Audrina; ja, men skitsamma! nu äter vi.
Justin; men Audrina fattar du inte, jag gillar ju dig!

Jag kände hur det började pirra i min mage och jag började gapskratta, Justin fattade ingenting ahahah.
Justin; Vad äre som är så kul?
Audrina; LUURAD HAHAHA!
Justin; åh nej fan fan fan....
Audrina; åh jo! jag har ingen pojkvän och har aldrig haft heller,
Jag såg hur Justin sken upp som en sol, du gillar mig lalalalla små skrek jag lite högt till honom. Han höll för sitt ansikte och skrattade.
Justin; Ja det gör jag, även fast jag inte känner dig så bra är jag kär i dig. Jag älskar dig skratt dina ögon, hur du ser ut. Allt helt enkelt och jag vet att jag kommer hitta flera saker som jag kommer älska hos dig.

Audrinas perspektiv;
Och där fick jag svaret jag ville ha. Jag kände inte Justin men jag kunde inte motstå honom, han
satt där och kollade på mig med sina bruna ögon och dom fick mig att smälta totalt. Jag sa ingenting till honom, jag log bara för mig själv och var rätt nöjd.

Justin; Ska du inte säga något?
Audrina: Du har precis uttryckt dina känslor för mig och nu sitter du där och tittar på mig med dina otroligt vackra ögon och du tror att jag har något att säga? knäppis.
Justin; Gillar du mig Audrina?
Audrina; Jag älskar ditt utseénde och din personlighet som jag har fått lära känna hittils, du får mitt hjärta att slå dubbelt när du tittar på mig, vad tror du?

Justin stirrade på mig och jag undrade vad han tänkte. Jag såg att mitt och hans Juice glas var tomt och han såg att jag la märke till det så han ställde sig upp och frågade om han skulle gå och hämta mer, jag nickade och han gick iväg.
Jag satt där och väntade på honom men han kom aldrig tillbaka. Tillslut reste jag mig upp och gick mot Juicebaren. Väl där så stannade jag och och stod helt stilla när jag såg..
  • Skriv vad ni tycker och sprid gärna vidare bloggen, jag skriver en till ( möjligtvis 2 eller 3 ) om ni visar intresse ;)


sorry

Om allt blir så ihop tryckt men jag vet inte hur jag ska göra? om någon av er som läser vet, så skriv det :) ska jag fortsätta med episode 7 ? isåfall skriv vad ni tycker ska hända (:

Episode 6

Audrinas perspektiv;
Nu har han säkert kommit för att säga att jag måste åka hem, något dåligt är det säkert med min otur..- Vet ni? Jag har.... - säger Justin

Justin; Vet ni jag har snackat med resten av teamet om dig Audrina, och ja ehm asså det här är bara om du vill.
Audrina ;Vadå säg säg säg !
Justin; Du kan stanna hela helgen, och alla vi 3 kan hitta på något kul!
Audrina; Såklart att jag vill! men du vet redan vad problemet är..
Justin; Din pappa har blivit inlagd så honom behöver du inte tänka på och din mamma gick med på att du fick satnna.
Audrina; Awsome!
allt var så jäkla bra nu! Jag jasmine och Justin skulle tillbringa en hel helg tillsammans!
Jasmine; Det blir bara ni 2, Jag ska åka iväg och träffa en kompis,
Jag och Justin tittade på varandra och log, Jasmine kramade båda oss och sa hejdå sedan försvann hon.
Efter några timmar hade Justin haft sin konsert och det hade gått as bra. Jasmine ersattes av Jessica. Efter konserten åkte jag och resten av teamet till hotellet som vi skulle stanna på resten av helgen, jag och Justin delade rum fast vi sov i olilka sängar. Nu var den här dagen slut men imorgon väntade en ny rolig dag!
Lördag:
Jag vaknade av att jag höll på att falla ner från sängen, när jag kollade bredvid mig såg jag att jag inte var själv.
Först vart jag lite rädd och skrek till men då såg jag vem det var.
Audrina; Eh justin?
Justin; ah
Jag fick putta på honom lite för han halvsov fortfarande, han var så söt! Jag skulle kunna ligga här och titta på honom hur länge som helst. Justin vaknade inte, så jag struntade i att väcka honom utan låg bara där och tittade på honom.
Och sen så kände jag att jag behövde nysa men jag kunde inte stoppa det så jag nös och det lät väldigt högt! Justin vaknande.
Justin; AHH Vad vare där?
Audrina; sorry jag nös haha
Justin; oj shit, du skrämde mig!
Audrina; ja och du skrämde mig.
Justin; gjorde jag?
Audrina; ja, hur skulle jag kunna veta att jag skulle ha en snygg bieber liggandes breve mig när jag vaknade, jag trodde att det var något annat!
Justin; snygg? tycker du att jag är snygg?  det såg så mysigt ut breve dig så jag la mig här, det gjorde väl inget?
Audrina; tja du är ju inte ful direkt, nej det var bara mysigt att ha dig här sa jag och blinkade lite med ögat.
Vi låg där och tittade på varandra och plötsligt så ser jag hur han blundar och börjar närma sig mig,
Audrinas Perspektiv;
Mamma mia vad ska jag göra nu? jag har aldrig kysst någon förut, jag vill pussa honom men vi känner inte ens varandra än.. Så jag gör något lite dumt men ändå rätt smart...
Skriv vad ni tycker :)

Episode 5

Kom sa Justin och tog tag i min hand, han ledde mig till ett ställe där jag hade få drömt om att få vara , där han spenderade den mesta utav sin tid och nu stod jag, jag av alla tillsammans med honom medans han sjöng sin nya sång för mig. 

Så bra! du äger justin sa jag.
- Haha jag vet! sa han och kramade mig. 

Sedan kom Jasmine..


Jag och Justin stod i hans studio när vi ser att Jasmine kommmer in.
- Hejhej!
jag sa hej och tittade sen på Justin som höll på med något annat. Jasmine satte sig i en fotölj som stod breve mig och började bläddra i en skvaller tidning,
- HAHAH HERREGUD! Snacka om att dom överdriver! vad äre här för något haha! Kom och kolla Justin.
- Dom är verkligen pantade ibland, ja vi pussades men det var ju bara för att skoja, vi såg ju att det var en tjej som satt med en kamera i bilen brevid! Dom ska alltid förstora allting!
Förresten här är Audrina sa Justin! Hon ska vara med resten utav showen backstage,
Jag såg hur Jasmine sken upp som en sol, konstigt..?
Gud vad kul! då kan vi 2 hänga medans Biber uppträder, jag får alltid vara med killar annars haha.
Jag var ganska tyst den dagen, för det som hade hänt men sedan så tänkte jag efter och jag var ju faktiskt här med Justin så nu skulle jag vara glad jag tror inte att dom vill umgås med en suris.
Justins perspektiv;
Både Audrina och Jasmine verkar komma överrens, Jag älskar Audrinas ögon! så fina! Ska jag säga det till henne? nja jag borde lära känna henne först.
Audrina och Jasmine;
Jag och Jasmine gick och tog en varsin dricka och satte oss sedan vid hennes laptop, hon hade en bild på Justin och hennes när dom stod på scen och sjöng overboard tillsammans.
Jag var bara tvungen att fråga..
- Är ni ihop? du borde vara världens lyckligaste!
- Japp det är vi! han är underbar!
- okej vad kul!
- nä jag skoja bara, vi är inte ihop, utan bara väldigt bra vänner.
Inte för att jag brydde mig så mycket men det skulle kännas konstigt att umgås med Justin om han hade tjej, och jag tror inte att Jasmine skulle gilla det heller. Men nu så fick jag ju veta att han var singel så då vare lugnt. Jag och Jasmine sitter och snackar om allt mellan himmel och jord och då så kommer justin inspringande helt anfådd. Båda stirrar på honom.
Audrinas perspektiv;
Nu har han säkert kommit för att säga att jag måste åka hem, något dåligt är det säkert med min otur..
- Vet ni? Jag har.... - säger Justin
Måste till skolan nu men skriver när jag kommer hem. Det kommer hända lite mer grejer i nästa episode :)

Eposide 4

Men helt plötsligt hör jag en dörr slås upp och en massa vakter som skriker, jag hör en röst som jag mycket väl känner igen och sedan ser jag hans ansikte.
fan, nu är jag död.


Jag ser hur alla blickar vänds emot mannen som kom in, han har två vakter som håller honom i varsin arm. Han står där och vrålar ut mitt namn och en massa könsord.

- jävla skit.
jag ser hur justin vänder huvudet mot mig och bara stirrar!
- har ni planerat det här? känner du honom? du och den där snubben hatar mig och nu så vill ni bara förstöra för mig eller hur? är det inte så?

jag hinner inte säga något för några sekunder senare står jag öga mot öga med mannen som hade smällt upp dörren, han som hade vrålat ut en massa fula saker nu stod jag här och tittade honom rakt in i ögonen, min pappa. Fan vad jag hatade honom för det här! Hans ögon var helt röda och jag såg hur alla i publiken höll för sina näsor för att han stank sprit. Några tjejer viskade och pekade på mig. Jag sket i det. Jag var så himla arg besviken och sårad, jag visste inte vart jag skulle ta vägen.

- Din jävla hora Audrina! Hur fan vågar du gå i närheten av den där skithögen?! ser du inte hur han håller sina armar runt dig? släpp henne genast jävla unge! skrek han till Justin

Justin släppte taget om mig och tittade på mig. Jag grät inte. Jag var inte ledsen. Bara förbannad över att den här dagen som jag hade drömt om. Som jag aldrig trodde skulle komma var här och han hade sabbat den. Som vanligt!

- Varför pappa, varför?

Pappa? sa alla förvånat.

- Audrina din bortskämda snor unge! om inte du kommer ner där ifrån nu och åker hem med mig så kommer jag upp och bär ner dig. Hör du det!

Jag rörde mig inte ur fläcken, jag såg hur han föröskte ta sig upp på scenen men det gick inge vidare. Vakterna tog honom och försökte få med honom ut. Han sa att han kunde köra hem själv, vad fan tänkte han med?

Justin vände sig om och kramade mig samtidigt som han sa åt kenny att komma. Jag fick följa med honom backstage medans justin fortsatte showen. Han hade ju hela sin konsert kvar, det här vara bara soundcheck.

Jag satt i en grå soffa tillsammans med usher, jag var helt tom. Jag sa ingenting jag satt bara och tänkte att jag hade haft en sån jäkla tur, jag vann en vip biljett jag fick komma upp på scen med min idol och prata med honom och att allt bara kunde förändras på några sekunder var sjukt.

Jag såg att usher kollade på mig och jag fick fram ett förlåt, förlåt för att jag förstörde hans soundcheck. Jag hade ingen aning om att han skulle dyka upp.

- Det är lugnt tjejen!

sedan kom Justin in, och låtsades som att inget hade hänt.

- tja!
- hej.
- glöm det där som hände hörru, nu kan vi ha lite kul! du kan få stanna här och vara backstage med resten av teamet om du vill?
 
skojade han eller? klart jag ville! men..

- ja det är klart jag vill, men ehm min  pappa? och min mamma undrar säkert.

- Ja asså din pappa tog vakterna hand om, dom släpper inte honom förns imorgon och din mamma har vi snackat med, så det är lungt!

- tack hörrni! jag hade hellre tagit livet av mig än att få se den där idioten i ansiktet igen,
- Audrina var  namnet va?
- a haha
- det är ju några timmar kvar tills showen börjar så vi kan ju hitta på något? skulle vara kul om vi kunde lära känna varann!

javisst sa jag och log det bredaste jag kunde.

Kom sa Justin och tog tag i min hand, han ledde mig till ett ställe där jag hade få drömt om att få vara , där han spenderade den mesta utav sin tid och nu stod jag, jag av alla tillsammans med honom medans han sjöng sin nya sång för mig.

Så bra! du äger justin sa jag.
- Haha jag vet! sa han och kramade mig.

Sedan kom Jasmine..

säg vad ni tycker, den är lite tråkig nu men jag har värsta planerna! den kommer bli bra, hoppas jag iaf ;)


Lite kul!

Jag har ju kommenterat och länkat till min blogg på andra bieber bloggar med noveller, det roliga är att nästan ingen godkänner dom. Lite trist men det finns ändå lite ironi i det hela. Min kommentar är väl som alla andras? eller? :) jaja hoppas att ni gillar det jag skriver. Kanske skriver en till ikväll, puss på er!

Episode 3

Jag började gråta och sprang det fortaste jag kunde där ifrån. Tur att skolan hade slutat nu, hade inte orkat vara kvar.
Mina föräldrar trodde fortfarande att jag skulle till study house och plugga, dom hade inte kommit på mig än men när dom fick reda på det så skulle det bli rena helvetet men den smällen fick jag ta efter. Nu skulle jag sova och imorgon skulle jag ha kul!


Nästa morgon vaknade jag upp. Jag kollade mig i spegeln och såg en röd stor sak mitt emellan mina ögonbryn.
- FAN OCKSÅ! Varför idag? varför varför varför?!
Det fanns inte så mycket att göra. Jag klädde på mig och gick ner och åt frukost, redan i trappan kände jag lukten utav av sprit. Fyfan. När jag kom ner så såg jag pappa , hängandes över diskbänken han sa att jag skulle ringa hit en ambulans, och så började han snacka om sin jävla bröstkorg igen. Jag lyssnade inte utan ringde och 20 min stod det en ambulans där. Min lillebror och min mamma satt i soffan och kollade på tv som om ingenting hade hänt. Det var alltid jag som fick göra allt!
Ambulansförarna stod och pratade med pappa och sedan kom ena fram till mig,
åh nej åh nej, jag såg att det var min granne. Och hon var även mamma till klassens snygging. Varför skulle hon komma just idag med just den här ambulansen och just det här fallet? så jävla typiskt. Jag såg att hon var påväg emot mig då vände jag mig om och sprang upp för trappan och låtsades som om jag hade glömt något.

Några timmar senare.
Jag kom hem från skolan och ingen var hemma. Pappa var på sjukhuset mamma på jobbet och brorsan i skolan. Jag gjorde mig klar för konserten som skulle vara om 1 timme. Sedan skulle jag ta bussen till '' arenan '' när jag var klar så låste jag dörren och började gå. Efter att jag gått en bit kom jag på att jag hade glömt biljeten, jag skulle aldrig komma in om jag inte hade den. Jag sprang tillbaka och hämtade den sedan rusade jag till bussen och jag hann! fan vilken tur jag hade! Jag hade på mig ett par tigts med nitar och en fin blus plus ett linne under. Ett par vita converse och håret hade jag bara satt upp i en toffs. Jag skulle släppa ut det sen när jag kom fram. Jag var faktiskt ganska söt om man räknar bort den där fula röda finnen som jag har mitt i fejjan, men jag hade faktiskt lyckats täcka över den ganska bra. Efter en halvtimmes bussresa så är jag framme. Jag går till receptionen där det står VIP och sedan fick jag komma in. Jag möttes av en tjej som visade mig vart jag skulle. Hon visade mig vägen till scenen där soundchecken skulle hållas och där stod jag med 40 andra skrikande tjejer längst fram! otroligt! Jag skrek däremot inte utan var bara otroligt glad och smilade som en idiot haha! Och några minuter senare så kommer han in, den vi alla har väntat på självaste JUSTIN BIEBER! herre gud, jag visste inte vad jag skulle göra. Han var så jäkla snygg, snyggare än vad jag trodde och så otroligt charmig. Vi fick ställa lite frågor och sånt och sedan så vare en tävling.. Han frågade oss en fråga.
- Okey guys! My first song was named?
- och alla skrek i mun på varandra.
ONE TIME ONE TIME!
Alla förutom jag som stod och hoppade på stället med handen uppräckt!
Justin kollade på mig och jag höll på att svimma! Det var något speciellt, han sa ingenting och alla stod bara och glodde på honom. Hans gitarrist fick tom knuffa till honom lite för att han skulle vakna till.
Justin skakade bara på huvet och sedan sa han att jag fick svara på hans fråga som han hade ställt.
- shawty right there,  han kollade på mig och log.
- Jag pekade på mig själv och skrek me?
-Yes you , do you know the answer haha?
- Yes i do! ONE TIME!
och det var såklart rätt!
Sedan skulle han kasta en godis som jag skulle fånga i munnen,
- Jag kommer aldrig klara det, fan fan fan, jag mister min chans,
och helt plötsligt så känner jag smaken av jordgubb och jag fattade precis vad som just hade hänt!
yeees skrek jag! Han tog upp mig på scen och ställde några frågor till mig samtidigt som han hade sin arm över mina axlar. Jag såg hur några brudar ute i publiken blängde på mig men jag sket i dom, det här var den bästa stunden i mitt liv! jag har aldrig varit såhär lycklig. Men helt plötsligt hör jag en dörr slås upp och en massa vakter som skriker, jag hör en röst som jag mycket väl känner igen och sedan ser jag hans ansikte.
fan, nu är jag död.
Kommentera sötisar :)

Episode 2

Typiskt tänkte Audrina. Men det är ingenting att tjura över jag vann ju! Klart jag ska vara glad.

- Tack! Ni ska bara veta hur mycket det här betyder för mig!

- Eh du, det vart lite fel nu.. Häng kvar måste kolla upp en sak!

- Va ? vad menar du?


Samtalet fortsätter;
- Hallå?
- Tillbaka, förlåt för att du fick vänta men det är nämlingen så att ehm..
- vadå?
- du har vunnit en vip biljett!
- omg drömmer jag eller?
- haha vad bra att du vart glad men du jag måste ringa vidare nu! vi träffas förmodligen på konserten!
- gör vi? vem är du, eller asså vad heter du?
- det är scooter Braun måste verkligen lägga på nu.

och sedan avslutade dom samtalet.
Herre gud jag har vunnit en vip biljett skrek jag högt, det skulle jag inte ha gjort. Jag hörde steg upp för trappan och sedan slogs min dörr upp.

- Vad skriker du för?! det finns folk som sover och vadå för biljett?
- förlåt det var inte meningen att väcka er, det var inget speciellt.
- Vem var det du snackade med i telen alldeles nyss? ljug inte för mig du vet att jag kan kolla upp numret!
- ja okej det var Brooke hon frågade om jag ville följa med henne till study house på fredag nästa vecka och plugga till provet..
- jaha okej, hur kommer ni dit? vem kör er? hur kommer ni hem? kommer det vara killar där?
- nej pappa chilla! vi sitter i ett eget rum, och vi får skjuts av hennes föräldrar.
och sedan ringde min mobil igen.. Pappa skulle precis vända sig om och gå men såklart så händer detta och han vänder sig om och stirrar på mig, jag hade baby som ringsignal och jag vet vad han tyckte om bieber.
Jag struntade i att svara och tryckte på upptaget.

- Du gör mig fullkomligt galen Audrina! vad har jag sagt om den där pojken? han förstör ditt liv! jag vill inte höra hans namn röst eller någonting som har med den ungen att göra igen fattar du det? och så tror du att du ska få gå på hans konsert? glöm det! det ger dig ingenting. Plugga och bli smart så kanske du kan bjuda dina barn på hans konserter om du tycker att det är så himla viktigt. Jag struntar i om biljetterna är billiga eller om det är rabatt eller vad fan det nu är! DU SKA INTE GÅ PÅ HANS KONSERT ! Även fast han besöker våran stad, GLÖM DET!

Jag kände hur tårarna började krypa fram men jag höll dom inne och försökte säga något till svar men det enda jag fick fram var , mmmeen ppaappa vad har jag nu gjort ? jag har ju inte ens nänmt hans namn?
han smällde bara igen dörren och gick, som vanligt när han inte hade något att säga.
Jag klädde på mig och gick ner och hade fortfarande tankarna i huvudet på hur jag skulle göra nästa fredag.. Jag var tvungen  att komma på något. Jag skulle snacka med Brooke i skolan hon skulle säkert förstå mig. Hon vet hur mina föräldrar funkar och vad min familj har för problem.
Min pappa är alkis, eller asså han är ju inte full hela tiden men kan aldrig lita på honom. Det kan vara så att jag kommer hem efter skolan och han ligger däckad i min säng eller så svarar han inte när jag ringer och det slutar med att jag får gå och leta tills jag hittar honom och jag hittar honom alltid på någon pubb, stupfull. Han skadar aldrig någon i min familj, eller jo inombords men psykiskt så brukar han faktiskt skära sig själv, eller han har gjort det 2 ggr , och det var dom senaste gångerna. Och vi ringer ambulans och dom kommer han säger att han har jätte ont i sin bröstkorg men det är bara skitsnack! han säger att han inte har druckit men det har han. Jag orkar inte längre.

I skolan så pratade jag med Brooke hon sa att hon skulle ställa upp, är så glad att jag har henne!
Dagarna rullade på och nu var det bara en dag kvar och då händer det som absolut inte får hända. Jag och Brooke blir osams..
- Snälla Brooke, du vet hur mycket det här betyder för mig? berätta inte för mina föräldrar! snälla, vi kan snacka när jag kommer hem från konserten men måste vi hålla på såhär dagen innan?
- Jag bryr mig inte okej? säger jag så säger jag? varför ska jag vara snäll när du beter dig som ett svin?
- Jag har ju inte ens gjort något! Om du tror på Selena så gör det! Jag orkar inte tjaffsa längre. Du vet redan vad jag tycker och om du är en vän så borde du lyssna på mig, för en gång skull när jag ska göra det jag har drömt om!

Jag började gråta och sprang det fortaste jag kunde där ifrån. Tur att skolan hade slutat nu, hade inte orkat vara kvar.
Mina föräldrar trodde fortfarande att jag skulle till study house och plugga, dom hade inte kommit på mig än men när dom fick reda på det så skulle det bli rena helvetet men den smällen fick jag ta efter. Nu skulle jag sova och imorgon skulle jag ha kul!
Skriv vad ni tycker! ska jag fortsätta? :)

Episode 1

 Jag heter Audrina Whisper och jag är 15 år. Jag bor i Hollywood tillsammans med mina föräldrar och min lillebror. På fritiden brukar jag hänga med mina kompisar eller sitta hemma och plugga. Mina föräldrar är väldigt överbeskyddande och låter mig inte göra vissa saker som vem som helst skulle få göra annars som att tex dra till stranden och bada eller bara åka och ta en fika med mina kompisar och det är därför som jag skickade in det här brevet till er. För att jag ska få göra något kul innan jag dör. Och det skulle vara en dröm för mig att vinna den där biljetten och bara få vara borta och ha kul en endaste dag.

Så löd Audrinas brev.

Audrina hade tidigare den dagen surfat lite på internet och hittat en tävling, och det var inte vilken tävling som helst utan man kunde vinna en biljett till Justin Biebers konsert som han skulle ha om 3 veckor. För att vara med och tävla skulle man skriva en kort text om sig själv, precis vad man ville och det gjorde Audrina. Det var 10 biljetter som skulle lottas ut varav 5 vip. Hon visste att hon aldrig skulle vinna men man kunde ju alltid ge det en chans..

 
2 veckor senare.

Riing riing kl 08.00 lördag

Men vafan!

Riing riing.

- Asså är det någon som kan svara eller? Vi är liksom 4 st i den här familjen och ingen kan svara?!

 

Audrina svarar till slut.

 

- Ja hallå?

- Hejsan! du jag söker Audrina Whisper, har du henne i närheten?

- Ja det är jag.

- Jaha okej! Men du det är såhär att vi fick ditt brev och du är en av dom 10 som har vunnit en biljett till Justins konsert som är nästa vecka.

- Vaa? Skojar du? Är du seriös? YEEEEEEEEEEEEEEEES! Tacktacktack! Vad äre för biljett? Inte för att det spelar någon roll eller så men..

- Jag skojar inte och jag är seriös det är en vanlig biljett, Grattis!

 

Typiskt tänkte Audrina. Men det är ingenting att tjura över jag vann ju! Klart jag ska vara glad.

 

- Tack! Ni ska bara veta hur mycket det här betyder för mig!

- Eh du, det vart lite fel nu.. Häng kvar måste kolla upp en sak!

- Va ? vad menar du?

 

 

Vad tycker ni än så länge, ska skriva lite mer om hennes bakgrund i nästa episode. Det blir bättre promise! Nästa episode kommer upp lite senare. Håller på med den nu.


Lite om mig

Lite om mig, Jag tänker inte avslöja vem jag är. Jag är iaf 14 år och har läst runt på olika noveller och tyckte att det skulle vara kul och skriva en så ja nu sitter jag här och har precis påbörjat en ny novell som jag hoppas att ni kommer gilla! Jag är ingen såkallad biebergalning och är inte galen i honom som dom flesta andra haha J Tycker bara att han sjunger otroligt bra och ja det är typ allt! Och nu när det är så många som gillar honom så kan man ju skriva en novell om honom eftersom att det är rätt många som älskar såna och honom , Nu kör vi!


Desgin

Designen är lite huller om buller men är för trött för att fixa det nu ;)

RSS 2.0