Episode 27

Några timmar senare;
Jag vaknade av att telefonen ringde, typiskt! När jag kollade på skärmen så var det ett nummer som jag inte kände igen.
Justin; hallå
*; ja hallå vi ringer från sjukhuset ni var på tidigare idag, är det Justin jag talar med?
Justin; ja det är jag!
*; Det är såhär att Audrina har fått allvarliga kramper och vi ville bara meddela dig om att det inte är sån stor risk att hon inte överlever natten. Men kom hit imorgon iaf, du måste skriva på lite papper, vi hoppas verkligen att hon klarar sig och vi kämpar fortfarande.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

  • Update; ni ser alla dom där strecken? det är bara för att det inte ska ligga huller om buller, för det blir något fel när man sparar allt åker ihop. Bara så att ni vet! 
Jag kunde inte göra något, det var försent. Eller? Jag fick vänta tills imorgon bitti. Jag tassade iväg till badrummet för att borsta tänderna, och där i det lilla glaset bredvid min stod en knallrosa tandborste..
Jag hade förstört allting! För några dagar sen stod vi här tillsammans!
Jag borstade tänderna och gick och la mig.

Nästa morgon;
Jag vaknade strax efter halv 8, natten hade varit hemsk och jag hade inte sovit någonting kändes det som. Hur skulle det ens gå och sova när flickan jag älskar ligger på sjukhus och typ.. Jag kunde inte ens säga det! Vad är det för fel på mig?!
2 min senare knackade på dörren, jag stod fortfarande i kallingar så jag drog på mig byxorna, satte på mig en t-shirt och gick och öppnade dörren. Där stod mamma.

Pattie; Ska vi åka?
Justin; Ja, ehm jag ska bara borsta tänderna..
Pattie; ok, jag väntar där ute.

Jag tittade inte ens på mig själv i spegeln utan tog bara tandborsten strök på lite tandkräm och började borsta. Sedan skyndade jag mig ut.
Mamma satt utanför och väntade, när jag kom ut så reste hon sig och vi rusade ner för alla trappor och hoppade in i taxin som skulle ta oss till sjukhuset.
Det skulle ta en kvart att åka så jag passade på att sova lite.
15 min senare;
Jag kände hur någon grep tag i min axel och viskade mitt namn, jag öppnade ögonen och såg att det var mamma.

Pattie; Vi är framme, kom nu.
Justin; är vi? redan?
Pattie; ja kom igen nu.
Jag klev ut ur bilen och traskade iväg mot sjukhus entrén. Väl där så möttes jag av någon som '' guidade '' mig till rummet där Audrina låg. Mamma hakade på.
När vi stod utanför dörren alla 3 så lämnade sjuksköterskan oss och jag klev in.

Justin; Stannar du här ute?
Pattie; Ja gå in du, jag går och köper lite frukost. Kommer om en stund,

Hon pussade min panna och jag gick in, Audrina låg precis som hon gjorde igår. Hon hade inte rört sig en millimeter! Såg det ut som iaf. Jag satte mig på samma gamla pall som jag suttit på igår, jag tog hennes hand och höll den mot min kind. Tårarna började rinna men det sket jag i.
Jag skulle göra i princip vad som helst för att hon skulle klara sig, jag bad till gud men han verkade inte höra mig. Det var försent. Och det var jag som hade sabbat allting! Tårarna forsade ut numera och jag hoppades att ingen skulle höra mig. För jag lät som en ylande hund typ..

Audrina; Justin, varför gråter du?
Nu börjar jag inbilla mig saker också, jag slog mig själv hårt i huvudet men det förändrade ingenting.

Audrina; sluta! Vad håller du på med? Och vart är jag förresten?

Jag tittade upp i hennes ansikte och såg ett par fundersamma ögon som tittade på mig som om jag vore korkad. Jag vet inte vad som flög i mig men ena sekunden så trodde jag att jag drömde och den andra så stod jag upp och hoppade på stället.

Justin; Du lever! Du lever! Jag kan inte fatta det! heeeej hur mår du?
Audrina; haha du chilla lite, vart är vi?
Justin; jag förklarar allt senare när du är frisk! Jag är bara så otroligt glad!
Audrina; men varför? jag fattar inte?
Justin; minns du ingenting?
Audrina; jo men jag har inte en aning om varför jag ligger här? vi var ju där borta nyss? du vet där på det där övergivna stället?
Jag var i chock tillstånd! Jag fattade inte varför jag fortfarande var kvar här inne, jag var ju tvungen att hämta en doktor!

Justin; jag kommer snart, jag är tillbaka alldeles strax! stanna här!
Audrina; jag går ingenstans.

Audrinas perspektiv;
Antingen är det jag som inte har hängt med eller så är det Justin som har fått något knäpp i hjärnan. Varför var han som han var?
Det vart varmt så jag lyfte lite på täcket och såg att ena min fot var gipsad, det här var förklaring till varför jag låg här! Men jag förstod fortfarande inte varför Justin trodde att jag var död? 2 sek senare kom han tillbaka med 3 läkare efter sig.

Justin; sådär! Jag är här nu!

Audrina; du har mycket att berätta när vi kommer hem.
Justin; jag ska berätta allting jag lovar! Jag väntar där ute medan doktorerna undersöker dig, älskar dig!
Audrina; älskar dig.

Jag gick ut från rummet och bestämde mig för att leta rätt på mamma, jag småjoggade lite till cafeterian och där stod hon. Hon stod och snackade med någon kille som jag kände igen, men jag kom inte på vem han var.
Eller vänta! Shit! Det var ju bartendern! han som hade serverat våra drickor!
Mamma fick syn på mig och hon stirrade rakt in i mina ögon med sina evileys.

Pattie; Justin kom hit!

Åhnej..

Pattie; NU!

  • den blir lite långtråkig nu men det blir bättre imorgon! Har varit jättedålig på att skriva nu men det ska jag ändra på, promise! Men då vill jag se kommenterar också! 28 kommer imorgon, 29 också om ni kommenterar :)

Episode 26

Dom närmar sig mig med bestämda steg och jag visste att jag skulle bli utskälld, mamma var skit arg. Det såg jag. Men struntade i det, det enda jag brydde mig om var Audrina. Doktorn hann fram före mamma och dom andra, han suckade och tittade på mig. Jag väntade bara på ett '' ja hon lever '' men han sa ingenting. Jag hörde att dom andra  kom närmare och närmare.

Justin; Men kan du bara säga hur hon mår!
Doktorn; Vi har gjort allt vi kan Justin, det ska du veta..


Justin; men?
Doktorn; vi vet inte om hon kommer klara sig, som det ser ut nu så är det tveksamt. Kom tillbaka imorgon bitti så har vi fått svar på alla prover och då vet vi säkert, det är lite svårt att se hur allvarligt det egentligen är just nu, men det lutar åt det dåliga tyvärr..

Justins perspektiv;
Jag lyssnade inte längre, jag ville inte höra på det han hade att säga. Det räckte med att höra ordet tveksamt, men det han just hade sagt kunde fortfarande inte gå in i mitt tjocka huvud.

Justin verkade inte se att alla stod och stirrade på honom, Patties arga blick hade gått över till en gråtfärdig, Scooter stod med ena handen för ögonen och usher kliade sig lite i huvudet och tog sedan ett kliv fram till Justin.

Usher; hörru allt kommer att ordna sig grabben! Oroa dig inte, hon är stark och hon klarar sig.
Justin; för i helvete! ALLT är mitt fel! Jag skulle inte tagit med henne ut igår! Då hade det inte blivit såhär! Hon kommer dö, fattar ni hon kommer dö! Och det är tack vare mig!

Ushers perspektiv;
Jag vet inte varför jag hade sagt sådär till Justin, hon skulle kanske inte alls klara sig. Tveksamt.. Varför ljög jag för honom när jag egentligen visste hur det låg till?
Tiden bara flöt förbi och vi var tvungna att åka hem, jag ville bara se Audrina en sista gång innan jag åkte, jag drog ner handtaget på dörren till Audrinas rum och klev in. Där låg hon, med slangar huller om buller och med ena handen på magen. Hon var fortfarande lika vacker, jag gick fram till sängen och satte mig på en liten pall bredvid henne. Jag tog hennes hand och pussade på den, smekte den mot min kind och bad till gud att hon skulle klara sig.

Justin; Audrina, om du hör mig nu så vill jag bara säga dig några saker. Jag vet att du klarar det här, och imorgon när jag kommer så är du fortfarande vid liv. Jag vet inte vad jag ska göra utan dig, det är som Edward känner för Bella i Twilight. Du är som en drog för mig.
Jag hann inte säga mer innan någon smällde upp dörren.

Doktor; du får inte vara här inne! Hon måste få vila! shup shup ut nu!
Jag pussade hennes panna och sa att jag älskade henne, sedan gick jag. Mamma stod ute vid bilen och väntade,
Scooter och Usher hade redan åkt. Jag hoppade in i bilen och vi började åka. Först var det knäpptyst i bilen men sedan avbröt mamma tystnaden.

Pattie; Fattar du hur orolig jag har varit?!
Justin; m
Pattie; Tänk om vi inte hade hittat er Justin! Vad som helst hade kunnat hända! Vad tänkte du egentligen?
Justin; Jag tänkte att vi skulle få ha lite kul den sista kvällen här, men det slutade inte som jag hade planerat.


Jag ville inte berätta vad som hade hänt i detalj, fan vad arg hon skulle bli då. Vi sa inget mer till varandra, 10min
senare var vi framme på hotellet. Jag klev ut ur bilen och en halv sekund senare hade jag ett flertal mikrofoner och kameror upptryckta i ansiktet. Jag struntade fullständigt i dom och tryckte mig igenom folkmassan. Jag gick in med raska steg och vända mig om för att se om mamma hade kunnat ta sig förbi alla människor, det hade hon. Hon trippade upp för trappan och kom fram till mig. Jag kramade henne och kunde inte hålla tårarna inne, det kändes skönt att ha henne här nu.
Tillslut när allt kramande så gick vi upp till ett av rummen, vi hade varit tvungna att checka ut för länge sen men hade fått behålla rummen tills vidare. Jag slängde mig på sängen och somnade.

Några timmar senare;
Jag vaknade av att telefonen ringde, typiskt! När jag kollade på skärmen så var det ett nummer som jag inte kände igen.
Justin; hallå
*; ja hallå vi ringer från sjukhuset ni var på tidigare idag, är det Justin jag talar med?
Justin; ja det är jag!
*; Det är såhär att Audrina har fått allvarliga kramper och vi ville bara meddela dig om att det inte är sån stor risk att hon inte överlever natten. Men kom hit imorgon iaf, du måste skriva på lite papper, vi hoppas verkligen att hon klarar sig och vi kämpar fortfarande.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

ikväll

Episode 26 och kanske 27 kommer ut ikväll! håll utkik!

RSS 2.0